Primavara Liu Jo in culori Kate

0
Kate Moss este ilustrarea primaverii in cea mai recenta campanie a brand-ului italian Liu JoAratandu-si doua laturi ale puterii sale cameleonice, Kate este ultra-feminina pe marginea unei piscine, inconjurata de flori exotice, dar si intruchiparea relaxarii într-o masina de epoca în culori luxuriante.  Mario Sorrenti a surprins-o in aceste ipostaze, ambele seducatoare relaxate și feminine, pentru pre-colectia primavara-vara 2013.

 Iar a doua latura a lui Kate, mai relaxata, dar la fel de sofisticata,  este pentru colectia de jeans a brand-ului,  intr-o masina decapotabila, de epoca. Colectia evoca atmosfera Rivierei Franceze in anii ’60 prin piese casual-chic, usor de purtat și nuantele specifice curentului Pop-Art. Colectia are si Jeansii Bottom-Up care pun accent pe formele feminine, modeleaza si au un efect de push-up.

Disponibila în magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, pre-colectia  Liu Jo pune accent pe doua teme: lumina rece si metamorfoza primaverii  Astfel, bejurile neutre sunt mixate cu tonurile de aquamarin, iar pastelurile delicate sunt juxtapuse verdelui smarald și azuriului. Dantela de inspiratie romantica si retro este prezentata in varianta macramé si este combinata cu drapaje moi si broderiile feminine. Materiale pretioase, precum matasea naturala, satinul din matase si viscoza Milano sunt puse in antiteza cu înnobilatul poplin din bumbac.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here