Primele cadre cu Margot Robbie în rolul lui Sharon Tate

0
Margot Robbie, actrița Margot Robbie, Margot Robbie în rolul lui Sharon Tate, Once Upon A Time In Hollywood trailer, Sharon Tate Once Upon A Time In Hollywood

Nu este o exagerare dacă spunem că Margot Robbie, în rolul lui Sharon Tate, este unul dintre cele mai anticipate roluri din industria cinematografică a lui 2019.

Actrița de origine australiană o interpretează pe Sharon Tate, considerată un style icon al anilor ’60, care a fost ucisă de adepții cunoscutului Charles Manson în 1969, în noua producție a lui Quentin Tarantino, „Once Upon A Time In Hollywood“. Sharon Tate era însărcinată în aproape nouă luni când a fost ucisă împreună cu patru prietene în locuința sa și a soțului său, regizorul Roman Polanski. Filmul prezintă povestea cunoscutei Sharon Tate și a asasinatelor familiei Manson, istorie văzută prin ochii unui actor în devenire, interpretat de celebrul Leonardo DiCaprio, și a dublurii sale, partitură interpretată de Brad Pitt.

Primul trailer al filmului, ce va apărea în cinematografe în luna august a acestui an, a fost lansat pe 20 martie și ne-a prezentat-o pe actrița Margot Robbie în rolul celebrei Sharon Tate, muza anilor ’60. Până la lansarea trailerului, rolul actriței a fost făcut public doar prin intermediului pozelor apărute în marile publicații din străinătate.

Nu este încă sigur dacă filmul va relata situația crimelor în masă din California anilor ’60 sau dacă va prezenta precis modul în care a avut loc uciderea lui Sharon Tate. Cu toate acestea, mult așteptata producție se anunță să fie una plină de controverse, iar asta pentru că familia lui Sharon îl acuză pe Tarantino pentru realizarea filmului, dar și pentru faptul că face ca decesul ei să pară un caz banal.

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here