Primele imagini din The King, cel mai nou film în care joacă Timothée Chalamet

0
foto credits Netflix

După succesul Call me by your name din 2017, publicul din România se va bucura în sfârșit de un nou film cu Timothée Chalamet, în producția Netflix, The King. Tânărul actor va avea  rolul principal și în următorul film al lui Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Arrival), Dune, care va avea premiera în 2020, și în care îl interpretează pe Paul Atreides, jucat de Kyle MacLachlan în versiunea realizată de David Lynch. Timothée a fost ales să joace și în cel mai nou film al lui Wes Anderson, The French Dispatch, alături de nume ca Bill Murray și Tilda Swinton. Actorul a colaborat din nou și cu Greta Gerwig, alăturânu-se distribuției filmului Little Women, unde îl vom vedea din nou alături de Saoirse Ronan.

Trio-ul de vis, Timothée Chalamet, Lily-Rose Depp și Robert Pattinson, joacă în următoarea producție Netflix, The King, regizat de David Michôd. Filmul este o adaptare după trei piese scrise de William Shakespeare, Henric al-IV-lea (partea I si II) și Henric al V-lea.

Prima imagine din The King tocmai a fost dezvăluită. Programat să aibă premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția, se preconizează că filmul lui David Michôd în colaborare cu Netflix va fi un mare succes.

O distribuție de 5 stele

The King transportă spectatorii în anul 1415, în timpul Războiului de 100 de ani. Distribuția de zile mari îi mai include pe Joel Edgerton (Loving, The Great Gatsby), care este și co-scenaristul filmului și joacă rolul lui Sir John Falstaff, Sean Harris (Mission Impossible: Rogue Nation), Ben Mendelsohn (Rogue One: A Star Wars Story), și Robert Pattinson, în rolul prințului Louis al Franței, Dauphin de Viennois. Timothée Chalamet este protagonistul dramei shakespeare-iene și îl va juca pe tânărul Hal, viitorul rege Henric al V-lea, alături de Lily-Rose Depp, care va juca rolul Prințesei Catherine de Valois, soția regelui. Cu atâția actori și actrițe de valoare, așteptăm cu nerăbdarea lansarea filmului pe Netflix, dată care nu  a fost încă anunțată.

Primele imagini din The King, următorul film în care joacă Timothée Chalamet
Primele imagini din The King, următorul film în care joacă Timothée Chalamet

Premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneția 2019

The King va avea premiera la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, care are loc între 28 august și 7 septembrie. Filmul va fi prezentat în afara competiției, iar toate privirile vor fi îndreptate spre cea mai nouă producție a lui David Michôd. Netflix concurează la Festivalul de la Veneția cu alte două producții, The Laundromat al lui Steven Soderbergh și Marriage Story, în regia lui Noah Baumbach.

Foto: Netflix

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here