Primul boutique Maison Christian Dior în România se deschide la Bucureşti!

0
Boutique-ul Maison Christian Dior din Bucuresti

Azi, 10 noiembrie, are loc inaugurarea primului boutique Maison Christian Dior din România, în mall-ul Băneasa Shopping City! La această destinaţie de prestigiu, se află un boutique proiectat atent, până în cele mai mici detalii, pentru a găzdui un nou univers Dior, dedicat în întregime pasiunii pentru parfumuri, unui lifestyle olfactiv şi acelui clasic the art of gifting Dior. Spaţiul luminos, conceput pentru plăcere, generozitate şi experienţe senzoriale, este o invitaţie extraordinară de a descoperi o amplă colecţie de parfumuri, lumânări şi săpunuri, precum şi eşarfe – accesoriile couture. Creaţiile rafinate, realizate la cele mai înalte standarde şi orchestrate de François Demachy, parfumierul-creator Dior, celebrează acel art de vivre francez atât de contemporan. Pasiunea pentru parfumuri a marcat dintotdeauna istoria casei Dior. Înarmat cu această moştenire, spaţiul Maison Christian Dior a fost creat pentru a ne putea împărtăşi dragostea pentru parfumuri şi a celebra stilul de viaţă hedonist, epicurian, la care ţinea atât de mult legendarul Christian Dior. Pe lângă atmosfera pariziană elegantă, acest spaţiu sofisticat oferă o fereastră spre Grasse, cu ajutorul unui ecran cu imagini cu Château de la Colle Noire şi câmpurile pline cu flori care, odată recoltate, conferă strălucire parfumurilor Dior.

În colecţia generoasă, compusă din 22 de parfumuri, aromele clasice se îmbină cu noile apariţii. Flacoanele emblematice se perindă prin spaţiul luminos, într-o paletă veselă de culori. Ambre Nuit şi Cologne Royal stau lângă Thé Cachemire, cel cu note blânde de mosc, şi lângă fermecătorul floral Sakura sau splendidul Jasmin des Anges – o adevărată odă închinată iasomiei din Grasse. „Mitzah” este numele eşarfelor din mătase, un accesoriu couture original, care se poartă la gât sau la încheietura mâinii, şi care se parfumează pentru a păstra o aromă lejeră şi elegantă.

Pentru cei care doresc să prelungească plăcerea parfumându-şi casele, François Demachy a creat o serie elegantă de lumânari şi săpunuri, ce reprezintă semnătura unui stil de viaţă sofisticat şi modern care creează exact atmosfera ideală.

În spaţiul Maison Christian Dior, totul este gândit pentru a fi simţit şi experimentat, îndrăgit şi împărtăşit. Dragostea neaşteptată, la prima vedere, se transformă sub ochii privitorului într-un cadou superb plasat într-o cutie personalizată, decorată cu un şnur colorat şi desăvârşită cu iniţialele de pe sigiliul din ceară al casei Christian Dior. Iar pentru cei care îşi doresc să găsească spiritul Maison mai aproape de casă, universul Maison Christian Dior este disponibil şi pe www.dior.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here