Primul magazin Caran d’Ache din Romania

0

Caran d’Ache, celebrul brand elvețian de instrumente de scris de lux, a lansat primul magazin din România, prin Exenza Concept, reprezentantul exclusiv, pe Calea Victoriei nr. 118.

Caran d’Ache aduce consumatorului roman exigent o gama larga de produse: instrumente de scris din gama lux, instrumente din gama Office Line, produse din gama Fine Artist, dar si brichete, butoni si o varietate de produse din piele fina, cu un design elegant – portofele, etuiuri, curele, genti sport, serviete si altele.

Stilou Caelograph, varianta placata cu aur, 18.859 Lei

Magazinul din Romania gazduieste una dintre cele mai recente inventii Caran d’Ache si cel mai frumos instrument de scris al companiei, numit Caelograph, un obiect unic, ce combină expertiza tehnică și designul, pentru a explora una dintre cele mai fascinante pasiuni ale omului: bolta cerească. Mecanismul sau ingenios permite posesorului sa vada pozitia stelelor si a constelatiilor la orice data. Caelograph este imbracat in lac chinezesc albastru inchis, printr-o tehnica decorativa dezvoltata in China in urma cu 3.000 de ani.

In magazinul de pe Calea Victoriei se gaseseste varianta placata cu aur a stiloului Caelograph, la un pret de 18.859 Lei, precum si Zivago – editie limitata, si Multifunction – un produs care poate fi folosit si pentru touchpad-uri.

(Foto: prin bunavointa gmp/PR)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here