Primul spa Chanel se deschide la Ritz!

0
127
Faţada Hotelului Ritz Paris
Faţada Hotelului Ritz Paris
Faţada Hotelului Ritz Paris

Ne-am putea imagina un parteneriat mai definitoriu pentru luxul suprem decât cel dintre Chanel şi Ritz?

Hotelul Ritz din Paris a fost închis din iulie 2012 pentru o renovare extinsă, despre care se spune că a costat peste 200 milioane de euro, şi urmează să fie redeschis toamna aceasta.

Iar una dintre veştile care adaugă şi mai mult entuziasm mult-aşteptatei relansări este aceea a noului spa găzduit de hotel, un spaţiu ce se va afla sub semnătura Chanel.

CHANEL au Ritz Paris va fi primul spa deschis vreodată de acest brand iconic şi va oferi celor care îi trec pragul o experienţă senzorială customizată, inspirată de arta îngrijirii pielii marca Chanel.

BAIN

Timp de peste trei decenii, legendarul hotel a reprezentat casa designerului Coco Chanel, care îşi petrecea ziua în atelierul Chanel din apropiere, iar seara se retrăgea în apartamentul său de la Ritz, ce astăzi îi poartă numele şi este unul dintre cele mai somptuoase din hotel.

O simfonie a simţurilor, tratamentele luxuriante disponibile în noul spa Chanel vor fi în întregime personalizate, combinând formulele excepţionale ale produselor cu expertiza ritualurilor holistice. Pe lângă tratamentele faciale şi corporale, spa-ul va oferi clientelor şi servicii de machiaj.

CHANEL BLANC 2bis

Foto: prin amabilitatea Hotelului Ritz; prin amabilitatea Chanel

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here