Printesele Le Midi pentru Valentine’s Day

0

(Foto: Le Midì) 

Cu un aer vesel si jucaus, cele trei printese Le Midì, Midina, Midinette si Allegra, dau o nota sic atat tinutelor de seara, cat si celor de zi. Fie ca sunt purtate impreuna, fie ca sunt purtate separat, Midina, Midinette si Allegra inveselesc pe loc orice tinuta si trimit cu gandul la zilele fara griji ale copilariei, cand toate fetitele sunt printese.

Parte dintr-o colectie limitata, pentru printesele Le Midì s-au folosit pietre naturale pretioase combinate cu aur de 18 carate, coral si sidef.

Modelul Allegra este realizat din cuart fumé, sidef, turmaline, microperle, hematite, coral si aur de 18 carate. Midinette, superba printesa mijlocie, a fost creata de designerii Le Midì din sidef, turmaline, hematite si carneol. Pentru Midina, cea mai mica dintre printese, care intruchipeaza un ingeras, s-au folosit cuart fumé, sidef, turmaline, microperle, hematite, coral si aur de 18 carate.

Printesele pot fi gasite in cele mai rafinate magazine din Roma, Montecarlo, New York, New Jersey si Kitzbuhel, iar in Bucuresti, acestea pot fi achizitionate din magazinele Cellini si Mengotti

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here