Printul Nikolai al Danemarcei si-a facut debutul pe podium

0

Potrivit contului Instagram Scoop Models, printul Nikolai al Danemarcei, fiul printului Joachim si al Alexandrei, contesa de Frederiksborg, a semnat recent un contact cu agentia de modelling.

Intr-o serie de portrete, publicate in urma cu 3 zile, agentia si-a anuntat noul model din portofoliu. Nikolai, a defilat deja pe catwalk in show-ul Burberry pentru sezonul urmator.

Un reprezentant Scoop Models a confirmat stirea si-n ziarul danez Billed Bladet. „Pot sa confirm ca este cu noi si ca noi suntem cei prin care s-a intermediat prezenta sa in show-ul Burberry de la Saptamana Modei din Londra”. Agentia, care si-a inceput activitatea in 1993, se mandreste cu faptul ca este „cea mai cunoscuta agentie independenta din lume” ii mai are in portofoliu pe Cara Delevingne, Jon Kortajarena si Marlon Teixeira.

Printul danez are parte si de sprijinul familiei regale pentru a-si continua drumul in lumea modei. „A avut ocazia unica de a participa in cel mai recent show al lui Christopher Bailey pentru Burberry. Aceasta aparitie a fost planificata de o lunga perioada de timp si dispune in proportie de 100% de sprijinul parintilor sai. Nikolai a plecat la Londra si apoi s-a intors acasa pentru a-si indeplini responsabilitatile”, a declarat Helle von Wildenrath Løvgreen, persoana responsabila pentru comunicare a contesei de Frederiksborg. Ea a adaugat, de asemenea, ca designerul a fost cel care a insistat asupra prezentei printului.

Cititi si: “Christopher Bailey paraseste dupa 17 ani Burberry”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here