Priyanka Chopra i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant la premiile Grammy

Actrița l-a comemorat pe starul NBA printr-o manichiură aparte

0

Vedetele prezente la evenimentul desfășurat aseară l-au comemorat pe baschetbalistul Kobe Bryant, dispărut tragic ieri într-un accident cu elicopterul, împreună cu fiica sa de 13 ani și alte șapte persoane. Actrița Priyanka Chopra i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant la premiile Grammy cu o manichiură pe care a fost scris numărul 24, echivalent cu cel de pe tricoul lui Bryant din timpul carierei sale.

Foto: Instagram

Însoțită de cântărețul Nick Jonas, soțul ei, actrița a purtat o rochie albă cu decolteu amplu Ralph&Russo, cu o croială asemănătoare cu a celebrei rochii Versace purtate de Jennifer Lopez exact acum 20 de ani la premiile Grammy. Nick Jonas l-a omagiat și el pe starul baschetbalist Kobe Bryant, afișând în piept un semn de doliu, în culoarea mov a echipei Lakers, pentru care a jucat sportivul.

Getty Images

Evenimentul a avut loc la Staples Center, stadionul echipei Lakers, locul în care Bryant și-a construit cariera de succes. Numeroase vedete i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant la premiile Grammy: Alicia Keys, Boyz, DJ Khaled, John Legend, Aerosmith, Run DMC și alții.

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here