Probleme ale pielii care pot apărea după naștere și remediile lor

0
Probleme ale pielii care pot apărea după naștere

La fel cum există probleme ale pielii care apar în timpul sarcinii, multe se pot dezvolta, de asemenea, și după naștere. Din fericire, ele sunt în mare măsură tratabile, astfel încât nu este nevoie să vă îngrijorați – pielea va reveni la normal în scurt timp. Iată care sunt cele mai comune probleme ale pielii post-naștere.

1. Melasma

Cunoscută și sub numele de „masca de gravidă”, această condiție de pigmentare a pielii se datorează creșterii producției de melanină și este cauzată de o combinație de factori genetici și hormonali, precum și de expunerea la soare. Ea tinde să afecteze mai mult pielea deschisă la culoare, manifestându-se prin apariția unor pete maronii pe obraji, frunte, tâmple, nas, buze și linia maxilarului.

Poate fi ținută sub control prin evitarea epunerii la soare și prin utilizarea regulată a produselor speciale cu factor de protecție. Serul intensiv, Melan tran3x intensive concentrate, disponibil pe produse-frumusete.ro, conține acid tranexamic, niacinamide și un complex de hydroxyacizi ce acționează asupra petelor de culoare închisă, reglând producția de pigmenți și îndepărtand melanina formată.

2. Dermatita

Eczema sau dermatita este o afecțiune relativ obișnuită, dar neinfecțioasă, care nu se va răspândi la copil. Adesea este o agravare a unei afecțiuni delicate a pielii pe care o ai de ceva vreme. Dar de asemenea, se poate dezvolta ca urmare a contactului excesiv cu apa datorită spălării frecvente a mâinilor.

Utilizați regulat o cremă hidratantă pentru a calma pielea inflamată. Crema de corp calmantă, cu unt de Shea și plante BIO Kräuter® calmează pielea iritată, conferindu-i un aspect sănătos și catifelat. În plus, folosiți un săpun mai blând și continuați să vă hidratați pielea chiar și după ce erupția cutanată a dispărut. În plus dacă vă confruntați cu eventualele dureri de articulații sau de mușchi puteți avea la îndemână Life Impulse® MagneActive, din pachetul pachetul „Essential Sport”, o sursă pură și foarte concentrată de clorură de magneziu, extrasă din Marea Antica Zechstein. Sub formă de spray, ușor de utilizat și aplicat, uleiul concentrat de magneziu este benefic pentru sănătatea articulațiilor și a mușchilor.

3. Vergeturile

Afectând cel puțin 90% dintre femeile însărcinate, vergeturile sunt o formă de cicatrizare a pielii care apar în culoarea roșie atunci când sunt proaspete, dar cele mai multe se vor transforma în alb după naștere. În timpul sarcinii, utilizarea intensivă a cremelor hidratante pot ajuta la combaterea apariției lor. Unele tratamente cu laser pentru înlăturarea vergeturilor sunt opțiuni sigure chiar dacă alăptați, dar de obicei acestea necesită sesiuni multiple.

Country Spa Health & Beauty Retreat propune un pachet special conceput pentru proaspetele mămici „Beautiful Mum” care conține O zi la Spa pentru proaspetele mămici include: gomaj corporal, masaj de relaxare, masaj terapeutic, microdermoabraziune și oxigen hiperbaric cu complex de substanțe active și gomaj scalp / spălat /coafat păr mediu.
Indiferent de problema pielii pe care o aveți, sănătatea voastră, cât și a bebelușului sunt cele mai importante. De aceea, alegeți întotdeauna tratamente sigure care să nu pună starea voastră de bine în pericol.

Citiți și: “5 metode de a vă hidrata pielea în timpul iernii”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here