Noutăți captivante: 7 produse de îngrijire și machiaj lansate în luna aprilie

Rujuri în texturi care îmbracă buzele fin, parfumuri luxoase și cele mai transformatoare produse pentru îngrijirea pielii

0

Aprilie ne îndemnă la înnoire. Cu temperaturi tot mai prietenoase, simțim nevoia să experimentăm, așa că o nuanță nouă de ruj poate fi ceea ce ne lipsește din geantă. Pe raftul cu produse de îngrijire, ne-am propus să introducem cele mai performante produse, care să ne hidrateze, hrănească, netezească și lumineze tenul, noi branduri din magazine (precum Dr. Renaud din magazinele Douglas), o spumă nouă de curățare de la Foreo sau creme luxoase, prin care să oferim pielii o atenție sporită. Să nu uităm de un parfum inspirat din povestea Micului Prinț.

Lansările lunii aprilie sunt acestea

Pânză curată

Cel mai nou produs de curățare cu micro-particule lansat de Foreo este unul cremos, ce se transformă într-o spumă delicată, care îndepărtează impuritățile în profunzime. Formulat cu amino-acizi și vitamina E pentru menținerea hidratării, lasă tenul curat și hidratat.

Spumă de curățare Micro Foam Cleanser, Foreo, 49 Lei (Douglas și www.foreo.com)

Cheia luminii

În urma anilor de cercetări și scanării a 50.000 molecule, La Prairie a identificat Lumidose, o moleculă puternică ce are rolul de a întrerupe formarea tirozinazei (principala enzimă responsabilă cu sinteza melaninei) și a oferi pielii luminzitate evidentă. Formula noii creme White Caviar Crème Extraordinaire are la bază această moleculă, alături de extract de caviar auriu, ce hrănește pielea cu vitamine, minerale, proteine, fosfolipide și acizi Omega 3 benefici în procesul antioxidant, peptide și acid salicilic, care catifelează și retexturizează suprafața pielii.

Cremă White Caviar Crème Extraordinaire, La Prairie, 3000 Lei

Arome haute couture

Dacă vă plac creațiile couture, veți iubi și acest parfum, imaginat de designerul Marc-Antoine Barrois, care, alături de parfumierul Quentin Bisch, a realizat o aromă cu miros de piele și lemn, ambele note sugerând un interior cald, ademenitor, unde, odată intrați, veți avea o stare de bine. Parfumul este „sobru″, cum sugerează designerul, și extrem de elegant, iar denumirea sa este inspirată de numele planetei pe care stătea Micul Prinț, în cartea omonimă, doar că, de această dată, cifrele indică datele nașterii lui Marc Antoine-Barrois.

Apă de parfum B683, Marc-Antoine Barrois, 729 Lei (Beautik Haute Parfumerie)

Ten întinerit

Formula performantă a acestei creme, cu ingrediente naturale precum extracte de cătină și alge marine, oferă fermitate tenului, îi reface densitatea, restructurează matricea celulară și are efect de ridicare a trăsăturilor căzute. Ea acționează la nivelul dermului, regenerând fibrele elastice și în epidermă, prevenind formarea ridurilor.

Cremă Age Firming, Mary Cohr, 495 Lei (Topline)

Vive le rouge

Inserați accente de bună dispoziție și seducție cu noul ruj lichid mat de la L’Oréal Paris, care vă evidențiază buzele, fără să le usuce. Textura fină asigură confort, iar paleta generoasă de 12 nuanțe vă oferă posibilitatea de a încerca look-uri diferite în funcție de stare și preferințe.

Rouge Matte Signature, L’Oréal Paris, 61 Lei

Read my lips

Un ruj în nuanță puternică, aplicat chiar și fără alte artificii de machiaj, vă scoate instant din anonimat. Cu o ridicată cantitate de pigmenți puri de culoare (25%), Pure Color Desire Rouge Excess garantează rezistență de până la opt ore, dar și un efect hidratant.

Pure Color Desire Rouge Excess, Estée Lauder, 226 Lei

Made in France

Cel mai nou brand introdus în magazinele Douglas este Dr. Renaud și vă propune produse formulate în Franta, din ingrediente naturale, vegane. Noi ne-am îndrăgostit de cremă calmantă bogată cu azulenă, ce hrănește pielea și atenuează senzațiile de discomfort sau iritațiile, conferind, în același timp, elasticitate.

Cremă Azulene Calming Rich Cream, Dr. Renaud, 167 Lei (Douglas)

Colaj: Tudor Șmalenic, Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here