Produse hidratante esențiale pentru piele în sezonul rece

0
Vivetta

Aerul rece și vântul din sezonul de toamnă-iarnă deshidratează pielea și o irită. Pentru a evita senzații de disconfort, adâncirea ridurilor și liniilor fine și un aspect tern, iată o listă de produse hidratante esențiale pentru piele în sezonul rece. Serumurile, cremele și măștile vor proteja bariera hidrolipidică pentru a păstra pielea proaspătă și catifelată.

Cremă Hydrance Aqua-Gel, Avène, 64 Lei
O cremă de îngrijire multifuncțională all-in-one, Hydrance Aqua-Gel oferă o senzație delicată și revigorantă datorită texturii de gel. Se poate folosi în orice moment, în mai multe moduri: cremă de zi sau mască de noapte și oferă îngrijire atât pentru față, cât și pentru gât și conturul ochilor. Cu o formulă inspirată din ritualul de frumusețe al japonezelor, Hydrance Aqua-Gel îmbină delicatețea unei loțiuni cu hidratarea profundă a unei creme emoliente.

Mască hidratantă Signature Select, Artistry, 189 Lei
Această mască hidratează în profunzime și calmează tenul iritat de acțiunile dăunătoare ale mediului, cum ar fi lumina puternică a soarelui, poluarea și vântul uscat. Aplicați-o pe zonele cele mai uscate, precum fruntea, zona T, obrajii, bărbia sau gâtul.

Mască hidratantă cu trufe albe Hydramax Knit, Neogen, 29 Lei
Structura inovatoare a măstii oferă tenului beneficii hidratante, hrănitoare și strălucitoare. Folosită la nevoie, potrivită pentru tenul sensibil, face parte din lista ideală de produse hidratante esențiale pentru piele în sezonul rece.

Cremă Hydracid C20, SVR, 107 Lei (optimashop.ro)
O emulsie fluidă, lejeră, recomandată pentru tenul tern și pentru zona decolteului, care conține o concentrație mare de vitamina C (20%) optimizată și acid hialuronic.

Complex Multi-Molecular Hialuronic, Niod, 209 Lei (Farmacia Tei)
Oferă o hidratare pe baza de apă și ajută la îmbunatățirea aspectului pielii, aceasta devenind elastică și uniformizată. Formula conține mai multe forme de sare de sodiu și 1,0% Acid Hialuronic direct, care oferă un suport pro-reparare mult mai eficient decat hidratarea pe baza de apa pe care hialuronatul de sodiu o oferă. Rezultatele sunt vizibile imediat după aplicare, aspectul general al pielii schimbându-se considerabil. Produsul previne blocarea porilor și actionează ca o barieră protectoare ce optimizează funcția compușilor hialuronici de retinere a apei și a unei cantitati echilibrate de umiditate in piele.

Cremă hidratantă Aqua Beelicious, Apivita, 119 Lei
Inspirată de cerințele generațiilor Z și Y în ceea ce privește produsele de hidratare (să aibă o textură ușoară, neuleioasă, un miros plăcut și să constituie o bază bună de machiaj), Apivita a lansat gama Aqua Beelicious, cu produse ce conțin o infuzie florală puternică, recunoscută pentru refacerea rezervelor de umiditate ale pielii, alături de miere polifloră, bogată în zaharuri, vitamine și oligoelemente, care oferă elemente nutritive esențiale tenului. Formula ușoară conține extracte de ananas, trandafir sălbatic, iris și extract de flori de miere, ingrediente hidratante care reumple instantaneu rezervele de apă ale pielii. O compozitie fără ulei, care nu încarcă pielea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here