Programe complete pentru un trup de invidiat

0
Programe complete pentru un trup de invidiat
Produse esențiale pentru un trup perfect Concentrat pentru remodelare şi reconturare Body-Slim, Lierac, preţ la cerere (HelpNet); Gel fondant de duş Morning Zest, Sephora, preţ la cerere; Anticellulite Draining Gel-Mud, Collistar, 260 Lei; Cremă anticelulitică cu păducel, castan şi cafeină, Mádara, 116 Lei (MioBio); Perie pentru exfolierea şi detoxifierea corpului, Elemis, adda-shop.ro, 171 Lei; British Rose Body Yogurt, The Body Shop, 57 Lei

Conform statisticilor, 4 din 5 oameni îşi fac abonament pe un an la sala de fitness, dar merg doar de câteva ori – renunţă uşor pentru că au un program foarte încărcat, dar, în mod special, pentru că nu sunt motivaţi şi se plictisesc repede de modul de a face sport în sălile clasice de fitness, cu aparate. Dacă ceea ce vă motivează este un plan bine pus la punct, cu rezultate cuantificabile la finalul unei perioade determinate, recomandarea noastră este să vă înscrieţi într-un program de intrare în formă.

Încercaţi 6 Week Challenge la Bodyshape Transformation Center, prin care puteţi da jos 6 kg în 6 săptămâni, cu un plan personalizat de nutriţie, coaching şi 3 antrenamente săptămânale, de 45 minute fiecare, cu antrenori multipli (www.bodyshapetransformation.com, 250 Euro). „Aceste antrenamente de grup sunt cea mai eficientă cale pentru a-ţi transforma corpul, iar studiile arată că ard de nouă ori mai multă grăsime decât un antrenament obişnuit”, explică Irina Alionte, fondatoarea centrului.
Puteţi opta pentru un plan eficient şi în varianta digitală, cu Monday, prima aplicaţie românească ce vine cu soluţii concrete de transformare a stilului de viaţă. Sorina Fredholm, cofondatoare Monday, a decis să pună în aplicare ce a învăţat de 12 ani în clean living şi experienţa dobândită prin cursurile de nutriţie urmate: „Am vrut să construim un instrument prin care oricine poate avea acces la experţi care să ajute în schimbarea obiceiurilor pentru o viaţă sănătoasă.” Cei patru specialişti oferă programe diferite, cu conţinut scris şi video, fiecare incluzând o secţiune de nutriţie, cu meniuri predefinite pentru un program complet de 35 de zile şi un plan de antrenament: Sorina Fredholm – The Clean Eat Plan, Andreea Raicu – The Equilibrium Plan, Anca Bucur – Eat Right. Train Wise Plan, Joseph Hadad – The Longevity Plan. Monday poate fi descărcată din AppStore şi Google Store, iar fiecare plan poate fi achiziţionat separat cu 79 Lei.

Nou în oraș

Faceţi o vizită acestor două noi spaţii dedicate sportului şi wellnessului. La Re:Create (www.re-create.ro), accentul se pune pe recreerea mentală şi corporală care să transforme mersul la sală într-o activitate relaxantă, fără presiune. Centrul are o suprafa]ă de 830 m², unde sunt disponibile piste de alergare, zonă funcțională cu turf, sanie pentru fi tness, plyobox, battle ropes, core bags, core balls, o zonă cardio inovatoare cu aparate Assault Fitness şi un custom-designed TRX. La centrul KinetoFit, dezvoltat de Dragoş Luscan (fost sportiv de performanţă şi actual preparator fizic, care a lucrat cu Simona Halep şi Horia Tecău), punctele forte sunt cele mai noi soluții de recuperare medicală (fizioterapie, kinetoterapie, recuperare globală posturală), sport, wellness, pregătire fizică și nutriție (www.kineto.fit).

3 pentru 2018

Kale, quinoa, unt de cocos – superingredientele la modă vin şi trec, aşa că am consultat-o pe Larisa Petrini, health coach, pentru a ne pune la curent cu ce trebuie să introducem acum în dieta noastră.

Switchel – o nouă băutură minune pentru sănătatea fl orei intestinale, unde se formează 70% din celulele sistemului imunitar. Se poate face şi acasă, din oţet de mere, sirop de arţar şi ghimbir proaspăt. Fiind o băutură fermentată, rezolvă şi previne infl amaţiile, elimină din toxine şi are un aport important de electroliţi.

Semințe de pepene roșu – reprezintă o sursă excelentă de grăsimi mono şi polinesaturate, proteine, vitamina B şi magneziu. Se spune că sunt mai valoroase din punct de vedere nutritiv decât seminţele de in sau chia.

Pudră de moringa – unul dintre cele mai puternice ingrediente cu efect anti-aging. Bogată în 9 aminoacizi esenţiali pentru corp, antioxidanţi, fier, calciu şi vitamina C, poate fi adăugată în smoothie-uri, ceaiuri sau supe.

Citiți și: „Vreti sa reveniti in forma vara aceasta? Iata cele mai eficiente solutii”!

Colaj: Tudor Șmalenic; Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here