Protecție solară: 6 produse pentru sezonul în curs

0

Dacă iarna stați mai mult timp în casă și nu vă precupați prea mult de protecția solară, vara, orele petrecute în aer liber, pot avea și efecte mai puțin plăcute pentru piele. Preveniți îmbătrânirea prematură a tenului, dar și petele cu ajutorul următoarelor produse cu protecție solară!

O experiență senzorială unică

Cremă de soare antioxidantă cu SPF 30 din gama MÁDARA SUN conține ulei din semințe de zmeură și vitamina E ce creează un efect asociat de protecție solară sporită, plus unul de regenerare a epidermei. Proprietățile senzoriale ale cremei transformă protejarea pielii într-o experiență plăcută: textura sa lejeră, mătăsoasă, aspectul final translucid, dar și parfumul citric fresh. O găsiți în portofoliul magazinului Mio Bio la 85 de Lei.

Apără pielea de dușmanii invizibili

Crema de față City Shield de la SEPAI, disponibilă în shop-ul Madison combină filtrele minerale cu cele sintetice, adăugând în plus puterea ingredientelor biotehnologice verzi pentru a proteja cu succes pielea. Formula protejează tenul de efectelor radiațiilor UVB, având totodată effect antioxidant și antiageing. Preț 260 Lei.

Nu doar pentru corp, ci și pentru păr

SKYENDOR a lansat pentru această vară un produs care asigură o expunere la soare în siguranță inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibilă. Uleiul uscat, disponibil în saloanele GETT’S, are un grad de protecție ridicat – 50 SPF -, iar tehnologia exclusivă blue light dezvoltată de SKEYNDOR care blochează razele HEVis sau lumina albastră, face ca acesta să reducă prejudiciile cauzate de Blue Light HEVis, acționând ca un antioxidant specializat. Creat pe baza agenților activi din plante, uleiul nu protejează doar corpul, ci și părul, de care mulți uită atunci când vine vorba de expunere la soare, fie doar și ocazională sau neintenționată, cum este atunci când mergi pe stradă. Preț 162 Lei.

Previne îmbătrânirea prematură a pielii

Emulsia de plajă pentru protecție solară cu ulei de argan BIO Kräuter®, disponibilă pe life-care.com, protejează pielea de radiațiile solare UVA/UVB și asigură o bronzare uniformă. Produsul conține ulei de argan BIO, bogat în acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, ce ajută la regenerarea pielii, la intensificarea procesului de bronzare și la catifelarea pielii. Preț 41,98 Lei.

Luptă împotriva deshidratării

Având o textură inovativă de gel, produsul din portofoliul Clarins, disponibil pe douglas.ro, poate fi aplicat chiar și pe pielea umedă. El are efect hidratant, protejează de efectele nocive ale razelor UV și nu lasă urme albe, inestetice, pe trup. Preț: 125 Lei.

Cu dublu efect

Balsamul de buze cu SPF 30 din portofoliul Hampton Sun, disponibil în magazinul Madison, nu oferă doar protecția împotriva razelor UVA și UVB, ci și plus de hidratare pentru buze, atât de necesar când petreceți timp pe plajă. Preț: 60 Lei.

Citiți și: “Protecție solară pentru pielea sensibilă”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here