(P) Psihologia Strălucirii Despre femeia care nu trebuie să facă nimic

0
169

Cristina, Andreea, Diana, Alina, Georgiana, Alexandra sau cum o chema-o. N-are nicio importanță numele ei, doar ceea ce este în interior. Sentimentele, starea sufletească, atitudinea. Și ea, ea știe că fără vreun efort concertat poate să aibă în jurul ei lucrurile și oamenii care să o pună în valoare. Îi simți prezența în comportamentul tău?

Dacă nu, ce faci? Te panichezi? Nu, nu te panichezi, că nu ai de ce. Trebuie doar să lucrezi puțin cu tine.

 

Analizează-te un pic

Cum vorbești, ce vorbești și cu cine. Nu te judeca, doar analizează-te. Și, da, nu te mai compara cu cea mai bună prietenă sau cu femeia pe care o urăști. Fiindcă “femeia care nu trebuie să facă nimic”, nu urăște. Ea își cunoaște valoarea și nu face mare caz din asta. La fel ca un diamant certificat, se lasă admirată.

 

Schimbă-te încet dar esențial

Trebuie să fie niște chestii care nu îți plac la tine. Privește-le “direct în ochi” și aruncă-le pe fereastră. Nu le da nicio șansă. Compania lor nu te onorează.

Tot ceea ce vorbim aici, face referire la interior. Exteriorul devine o consecință. Tocmai de asta nu intrăm în detalii. Nu trebuie să faci nimic fizic, doar gândește-te la tine.

 

Acceptă că meriți

Ești ca o bijuterie cu diamante. Te simți bine când citești asta? Înseamnă că meriți mai mult decât crezi tu că meriți. Nu te repezi să pui capăt relației doar fiindcă ai impresia că el nu e de nasul tău. Nu ne referim la a merita pe cineva anume, ci la a te iubi mai mult pe tine însuți.

 

Cere și oferă respect

E simplu să faci asta. Întâi oferi.

Vei primi înapoi tot ceea ce dai și mai mult de atât. Nici măcar nu trebuie să te agiți ca lucurile bune să ți se întâmplă. Fii deschisă și rezonabilă, apreciază orice om care se află în preajma ta ca pe un profesor care te învață ceva. Ia-ți lecțiile cu toată bucuria de care ești tu capabilă și mergi înainte.

Ai citit niște lucruri ce te-au făcut să te întorci măcar pentru 2 minute către propria persoană? Înțelegi acum de ce “femeia care nu trebuie să facă nimic” poți fi chiar tu?

 

N-am scos o vorbă despre a merge la coafor, la făcut unghii sau la shopping.

Fiindcă nu despre asta e vorba aici ci de firescul lui “a fi tu însăți”.

 

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here