Puterea alegerii: noul Defender V8 și edițiie speciale exclusive se alătură gamei

0
land rover defender v8

Land Rover a lansat redutabilul Defender V8 ca parte a demersurilor de extindere a familiei sale de vehicule cu tracțiune integrală care evoluează permanent și se bucură de recunoaștere internațională. Noul Defender V8 de 525 CP și emblematicul Defender V8 Carpathian Edition oferă o combinație unică de performanță și capabilitate, în care configurarea personalizată a șasiului aduce noi niveluri de implicare a conducătorului auto și de agilitate atât pe drum, cât și pe teren accidentat.

Puternicele modele noi valorifică moștenirea de decenii a vehiculelor Land Rover echipate cu motoare V8 (de la modelul originar Stage I V8 din anii șaptezeci, la cele cu specificații pentru America de Nord din anii nouăzeci și până la puternicul Defender Works V8), motorul plin de personalitate alăturându-se astfel celei mai noi și mai eficiente game de motorizări Ingenium pe benzină, pe motorină și hibride avansate.

Defender V8 duce mai departe caracteristicile imbatabile ale gamei de vehicule robuste cu tracțiune integrală, oferind noi niveluri de performanță și de implicare a conducătorului auto prin combinația dintre un puternic motor pe benzină supraalimentat de 525 CP și reglaje de înaltă performanță ale suspensiei și transmisiei, concepute de experți pentru a crea cel mai rapid și mai dinamic Defender de până acum.

Noul model exclusiv Carpathian Edition are la bază modelul Defender V8 și reprezintă expresia supremă a designului, performanței și capabilității acestei game, iar noul XS Edition înlocuiește excepționalul model First Edition, combinând un concept creativ personalizat și îmbunătățiri ale specificațiilor interioare și exterioare.

Prin introducerea unor noi pachete pentru exterior, a fost extins și potențialul de personalizare al modelului Defender. Pachetele Bright, Extended și Extended Black cuprind elemente ornamentale și de finisaj individualizate, menite să accentueze profilul inconfundabil al modelului Defender.

O altă actualizare constă în conectivitatea sporită. Sistemul multimedia și de navigație ultramodern Pivi Pro cu care este dotat modelul Defender este acum disponibil cu o serie de noi funcționalități dezirabile, inclusiv opțiunea unui ecran tactil de 11,4”.

David Hemming, Chief Product Engineer, Jaguar Land Rover a spus: „Introducerea noii motorizări V8 adaugă gamei Defender o nouă dimensiune a implicării conducătorului auto și a capabilităților off-road. Rapid și captivant de condus, reprezintă punctul culminant în evoluția familiei Defender și oferă în aceeași măsură satisfacția conducerii pe drumuri amenajate și în afara acestora. De asemenea, am sporit atractivitatea întregii game Defender, prin introducerea unor noi variante, pachete de dotări opționale și conectivitate sporitătă, astfel încât există cu adevărat un Defender pentru fiecare.”

Pentru informații suplimentare vizitați: www.landrover.ro

 

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here