Rasfoit de BAZAAR 01.07.2012

0
85

Saptamana aceasta sarbatorim fusta mini, dar si revenirea modei rusesti pe scena internationala, printre altele. Mai multe puteti afla din selectia BAZAAR.

1. Fusta mini a implinit 50 de ani, iar BAZAAR SUA ne arata cateva din cele mai memorabile aparitii de-a lungul anilor, incepand cu modelul britanic Jean Shrimpton.

(Jean Shrimpton 1965, foto: BAZAAR SUA)

2.  Pentru Marion Cotillard, diferenta dintre a juca si a poza este ca, atunci cand pozezi, numai tu stii scenariul pe care-l joci prin haine. Citim pe Wall Street Journal si despre interesul ei recent pentru moda, desi are un stil innascut.

3. Pierre Bergé crede ca Yves Saint Laurent a murit la momentul potrivit, pentru ca nu i-ar fi placut moda zilelor noastre, axata pe vanzare mai mult decat pe arta, aflam de pe The Talks.

4. Vintage-ul a creat o adevarata miscare in moda, majoritatea pasionatilor bucurandu-se de sansa de a avea ceva unic. Aflati de pe Business of Fashion care este valoarea adevarata a vintage-ului.

5. Rusoaicele recuceresc podiumul, iar prezentarea Ulyanei Sergeenko la Paris saptamana viitoare este cireasa de pe tort. Pentru pasionatii de moda, redactorul Miroslava Duma, designerul Vika Gazinskaya si modelul Elena Perminova sunt nume cunoscute asociate mai ales cu un simt al stilului unic, citim pe NYTimes.

(foto: NYTimes)

6. Joan Smalls este imaginea unei noi campanii Mercedes-Benz , fotografiata de Mario Testino, vedem pe The Telegraph.

7. Lady Gaga a cumparat rochia Alexander McQueen pusa in vanzare de Daphne Guinness, pentru a sprijini Fundatia Isabella Blow. Personalitati originale, cu garderobe pe masura, se unesc astfel pentru a sprijini noile talente in arta si moda, aflam de pe BAZAAR Australia.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here