Rasfoit de BAZAAR

0
87
  1. Iubita pentru stilul ei personal, Freja Beha Erichsen s-a implicat intr-o colectie de piese din denim impreuna cu designerii brandului Mother. Toamna aceasta, in loc sa ne fure privirile pe podiumuri, se va concentra pe promovarea colectiei, citim pe Style.
  2. Gucci isi pune amprenta glamour in noul film al lui Ron Howard, actor si regizor cu doua premii Oscar. Vedeti mai multe tinute din Rush pe Harper’s BAZAAR.
  3. Opening Ceremony planuieste debutul pe podiumurile Saptamanii Modei de la New York. Asa cum ne-au obisnuit, Carol Lim si Humberto Leon, designerii de la Kenzo, vor face acest debut intr-un stil unic, pe Cheiul 57 din Manhattan, cu o saptamana de evenimente, dupa cum aflam pe Fashionologie.
  4. Simpla geanta de sala a fost upgradata de Alexander Wang. Folosind o compilatie abstracta de imagini obtinute prin interactiunea cu publicul prin intermediul Samsung, Wang a creat un imprimeu unic pentru o geanta in serie limitata, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  5. Ne place colectia Catherinei Malandrino pentru Kohl, purtata prima oara, inainte de lansarea oficiala, de Olivia Palermo, dupa cum descoperim pe Fashionologie.
  6. Miuccia Prada vorbeste cu Telegraph despre fascinatia sa pentru urat si despre cum a introdus si mentinut acest concept in moda, intr-o perioada cand industria il refuza.
  7. Tot in noutatile despre Saptamana Modei de la New York, ce incepe in cateva zile, aflam ca Oscar de la Renta a taiat la jumatate lista de invitati, adica aproximativ 300 de invitati, preferand sa se concentreze pe publicul direct interesat de colectia sa, citim pe WWD.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here