Rasfoit de BAZAAR 01.12.2013

0
81
  1. Elie Saab a creat, impreuna cu London College of Fashion, un nou program universitar in moda, in cadrul Universitatiii Americane din Liban. Designerul si-a dorit ca programa sa reflecte cultura araba, pastrandu-si relevanta si international, citim pe Fashion Times.
  2. Rodial si Mary Katrantzou colaboreaza pentru o lumanare in editie limitata. Cu aroma de citrice si o baza florala, lumanarea poarta imprimeul Babel, o semnatura Katrantzou, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  3. UNICEF va licita astazi o expozitie de papusi personalizate de mari nume din moda, Les Frimousses, in scopul de a strange fonduri pentru copiii din Darfur, Sudan. Inainte de licitatie, papusile Chanel, Dior (foto), Lanvin si Dolce & Gabbana au fost expuse pentru o saptamana la Petit Palais, dupa cum aflam pe Telegraph.
  4. Acelasi concept UNICEF a fost sarbatorit si la noi cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, 20 noiembrie. O serie de papusi propuse de Molecule F si donate de designeri/branduri ca Adelina Ivan, Keszeg Agnes sau Parlor au fost scoase la licitatie pentru UNICEF, aflam de pe Molecule F.
  5. Visionaire si GAP colaboreaza pentru prima data dupa 11 ani pentru o editie limitata de tricouri, concepute de artisti celebri. Prima selectie denumita Miami 5, in care sunt inclusi Yoko Ono si Inez &Vinoodh, va fi expusa in cadrul targului Art Basel, aflam de pe Selectism.
  6. Opera lui Jean Cocteau a inspirat ultima colectie de articole de casa a brandului de lux francez Roche Bobois, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  7. Raf Simons este aparent un impatimit colectionar de ceramica, si, dupa cum aflam de pe Telegraph, isi va vinde colectia stransa inainte de cariera in moda, in cadrul unei licitatii franceze.

 

(foto: site-urile citate)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here