Rasfoit de BAZAAR 02.02.2014

0
29
  1. Doi cantareti de renume, retrasi momentan din lumina reflectoarelor, vin cu o surpriza. Phil Collins si Adele vor lansa un album impreuna, la ideea cantaretei, dupa cum aflam de pe Buro247.
  2. Expozitia retrospectiva dedicata lui Jean Paul Gaultier, care a debutat in New York, se indreapta spre Grand Palais in Paris din aprilie, citim pe WWD.
  3. Pandora a creat un pandantiv special pentru British Heart Foundation cu ocazia Sfantului Valentin, descoperim pe Harper’s BAZAAR.
  4. Moda este deseori o afacere de familie, dupa cum am vazut la Versace, Gucci sau Missoni. Iar acum si familia Burch, are un nou brand. Surorile Pookie si Louis Burch lanseaza Trademark, dupa cum vedem pe FTD.
  5. Mara Hoffman a lansat linia de copii in colaborare cu J. Crew, Mara Hoffman Crewcuts, inedit de colorata si menita pentru copilul cu un spirit liber, vedem pe Fashionista.
  6. Jessica Springsteen, campioana la echitatie si fiica lui Bruce Springsteen a fost numita ambasador Gucci, si o colectie speciala de echitatie a fost creata inspirata de ea, vedem pe WWD.
  7. BaubleBar, care si-a creat un renume in bijuterii prin online, va crea colectii lunare pentru Anthropologie, aflam de pe Fashionista.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here