Rasfoit de BAZAAR 02.03.2014

0
99
  1. Expozitia de fotografie a lui Kate Garner din Paris ne dezvaluie cateva instantanee cu Kate Moss la 16 ani, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  2. Alessandra Ambrosio a profitat de popularitatea stilului ei off duty si a creat o linie de imbracaminte boho chic, vedem pe Fashionista.
  3. De mai bine de 20 de ani Giuseppe Zanotti este cunoscut pentru designul pantofilor de lux. Acum asistam la prima colectie de imbracaminte, Giuseppe Zanotti Abbigliamento, descoperita pe CoF.
  4. Garance Doré si-a lansat, in colaborare cu Rifle, propria colectie de papetarie, ce contine felicitari, calendare, postere sau huse de telefon cu ilustratiile sale de moda, vedem pe Garance Doré.
  5. Miuccia Prada a devenit Co CEO, alaturi de sotul sau Patrizio Bertelli, la carma brandului de familie infiintat de Mario Prada, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  6. Reed Krakoff a facut in ultimul an demersuri pentru a-si recapata brandul omonim, dupa cumpararea actiunilor majoritare, a reusit sa fie numit CEO, aflam de pe Fashionista.
  7. Jessica Lange este, la varsta de 64 de ani, imaginea Marc Jacobs Beauty, sub lentila fotografului David Sims, dupa cum vedem pe Marc Jacobs.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here