Rasfoit de BAZAAR 03.03.2013

0
149

Saptamana aceasta moda a avut surpriza schimbarii lui Umit Benan de la carma Trussardi, cu Gaia Trussardi, dar si noi colaborari umanitare sau neasteptate. Cititi stirile rasfoite de BAZAAR.

1. Natalia Vodianova creeaza pantofi pentru o cauza. Profitand de obsesia mondiala pentru pantofi, frumoasa rusoaica alege tocuri clasice si etern elegante. Pentru a strange fonduri in numele asociatiei sale The Naked Heart Foundation, a ales sa colaboreze cu retailerul de lux Centro, aflam de pe Modelinia.

(foto: Modelinia)

2. Jeff Bridges participa ca reprezentant al ONG-ului No Kid Hungry, in surprinzatorul documentar A Place at the Table. Surprinzator, pentru ca problema foametei afecteaza America, fara sa fie cunoscuta de publicul larg, citim pe Harper’s BAZAAR.

3. Trussardi a trecut prin schimbari majore in decursul unei saptamani. Umit Benan, creative director al brandului din 2011, si-a anuntat plecarea neasteptata, si a vorbit despre opiniile diferite ce i-au motivat decizia pe Business of Fashion.

 

(foto:Business of Fashion )

 

4. Chiar a doua zi, insa, brandul a numit-o pe Gaia Trussardi, nepoata creatorului casei, Dante Trussardi, ca noul director creativ, citim pe Fashionologie.

(foto: Gaia Trussardi si sora ei Beatrice Trussardi, Fashionologie)

5. Tilda Swinton va fi starul campaniei colectiei Chanel, Métiers d’Art, Paris-Edimburg. In mai putem afla ce rol vor avea si Brad Pitt, Blake Lively sau Lily Allen, dupa cum ii place lui Karl sa surprinda. Aflat de pe Telegraph.

(foto: Telegraph)

6. Inainte de show-ul Kenzo de toamna, ce a avut loc in aceasta dimineata, Humberto Leon si Carol Lim au dezvaluit o schita, ce surprinde silueta cheie dar si atmosfera colectiei, pentru Style.

(foto: Style)

7. Artistia si muziciana Grimes, sau Claire Boucher, a impresionat podiumurile saptamanei modei cu muzica si stilul ei.  Iar acum a imaginat o colectie capsula de 5 tricouri, infrumusetate cu desenele ei, pentru Saint Laurent, aflam de pe Fashionista.

(foto: Fashionista)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here