Rasfoit de BAZAAR 03.06.2012

1
112

Instalati-va comod pe scaun si delectati-va cu selectia de stiri de duminica din saptamana aceasta.

1. Artista modei, Rei Kawakubo, si-a pastrat amprenta de controverse si dialog profund in colectiile ei Comme des Garcons. CFDA ii va oferi pe 4 iunie premiul pentru intreaga activitate, iar NYTimes o compara cu o Mona Lisa a modei, care dezvaluie numai ce vrea ea.

2. Ultima prezentare a lui Alexander Wang a reunit femeile cu cel mai frumos mers din lumea modei, precum Gisele Bundchen, Karolina Kurkova, Carmen Kass si Shalom Harlow. Harper’s BAZAAR Australia ne-o arata pe Shalom Harlow in culise, inainte de prezentarea care a insemnat intoarcerea ei in lumea modei.

[youtube sxEte3Gg9tQ 600]

3. Alber Elbaz e fascinat de mestesugul din spatele hainelor pe care le creeaza de 10 ani pentru Lanvin, marturiseste in The Independent. Pentru ca in moda totul se consuma rapid, incredibilele detalii si minutiozitatea din spatele creatiei sunt consemnate intr-un album de lux lansat de Steidl, cu fotografii de But-Sou Lai, menit sa fie o piesa de colectie.

4. Wes Anderson vrea sa creeze situatii nefamiliare, dupa cum isi defineste estetica intr-un interviu cu Salon. Cea mai recenta marturie a viziunii sale e Moonrise Kingdom, care a concurat pentru Palme d’Or in acest an.

5. Si timbrele sunt in voga, mai ales cand Posta Regala din Marea Britanie lanseaza 10 timbre care omagiaza cei mai influenti designeri din moda britanica, aflam de pe The Telegraph. Printre ei: Alexander McQueen si Vivienne Westwood.

6. „Trebuie sa fiu vazuta ca sa fiu crezuta”, a spus regina Elizabeth II, care sarbatoreste anul acesta Jubileul de Diamant, iar NYTimes ne arata cum aceasta atitudine a creat o imagine demna de o regina si un nou standard de stil.

7. Florence Welch s-a jucat cu rochii inflorate, coronite si tocuri punk si si-a aratat o noua latura pentru Harper’s BAZAAR UK. Puteti vedea filmul de la sedinta foto aici.

 

 

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here