Rasfoit de BAZAAR 03.11.2013

0
25
  1. Colaborarile dintre moda si tehnologie devin tot mai practice si stilate. Dovada este colaborarea dintre eBay si CFDA, prin care 5 designeri au creat bratari unisex ce pot fi folosite si ca incarcatoare USB, citim pe Telegraph.
  2. Din 2015 vom putea sa ne bucuram de creativitatea Prada si prin parfumurile create in colaborare cu renumitul Coty, descoperim pe BoF.
  3. Maxime Simoens si Sacai sunt cei mai noi membri ai camerei sindicale, cea mai prestigioasa organizatie de moda din Franta, Fédération française de la couture, du prêt-à-porter des couturiers et des créateurs de mode, aflam de pe WWD.
  4. Kiera Chaplin, o stranepoata de-a lui Charlie Chaplin, debuteaza in design cu o colectie de pantofi sport in editie limitata impreuna cu Hogan Rebel, aflam pe WWD.
  5. Neiman Marcus, lantul cu renume de lux, are noi proprietari. Ares Management LLC impreuna cu Canada Pension Plan Investment Board au achizitionat retailerul cu 6 miliarde de dolari si planuiesc expansiunea sa atat offline, cat si online, aflam de pe CoF.
  6. Priyanka Chopra, frumoasa indianca ce a castigat Miss World la doar 17 ani, este noua imagine internationala Guess, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  7. Blake Lively este cel mai nou ambasador de frumusete pentru L’Oreal, alaturandu-se lui Julianne Moore, Doutzen Kroes sau Milla Jovovich, citim pe Fashionista.

(foto: site-uri-le citate)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here