Rasfoit de BAZAAR 04.05.2014

0
31
  1. Rodolfo Palalugnia, anterior la casa Vionnet, a fost numit director creativ la  Jil Sander, aflam de pe NowFashion.
  2. Phoebe Philo, creativul de la Chloe, impreuna cu Natalie Massenet, din spatele Net-a-Porter, sunt reprezentantii din moda printre 100 din cei mai influenti oameni ai anului, vedem pe Time.
  3. Elle Macpherson ne introduce in noua ei linie de lenjerie, intitulata The Body, dupa cum este supranumita frumoasa australianca, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  4. Giuseppe Zanotti sarbatoreste 20 de ani cu o mini colectie aniversara realizata numai in nuante de auriu, vedem pe Buro 247.
  5. Fendi a colaborat cu 10 femei celebre, ca Gwyneth Paltrow sau Adele pentru crearea unor modele inedite din geanta Peekaboo, ca parte dintr-o initiativa caritabila pentru Kids Company, descoperim pe Harper’s BAZAAR.
  6. Salvador Dali a realizat, in 1975, 10 ilustratii pentru o editie limitata Romeo si Julieta, publicata de Rizzoli, pe care le putem vedea pe Buro247.
  7. Cultura Star Wars are un moment in moda, dupa o imprimeuri aclamate create de Rodarte, personajele iconice revin in viata fanilor printr-o colectie speciala Vans, vedem pe Nylon.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here