Rasfoit de BAZAAR 04.08.2013

0
84
  1. Cu o lunga istorie de designer de costum pentru productii de succes de la Hollywood, Giorgio Armani isi face debutul si ca de decorator de platou in filmul Paranoia. Cu Harrisson Ford, Gary Oldman si Amber Heard, mobila Armani Casa ofera un plus de autenticitate decorului, aflam de pe Telegraph.
  2. Paco Rabanne a anuntat un nou director creativ, pe tanarul francez Julien Dossena, cititm pe Style. Situatia a fost schimbatoare la brandul spaniol, ultimii doi directori creativi plecand dupa doar cateva sezoane, deci suntem curiosi sa vedem evolutia lui Julien.
  3. Catrinel Menghia alaturi de Kate Upton, Dree Hemingway si  Anais Mali sunt starurile relaxate ale campaniei de toamna pentru David Yurman. Puteti vedea restul portretelor alb negru realizate de Peter Lindbergh pe Fashion Gone Rogue.
  4. Tamara Mellon, co-fondatorul Jimmy Choo, isi lanseaza propriul label in noiembrie, dupa cum aflam de pe Harper’s BAZAAR. Linia va include imbracaminte, genti si, bineinteles, pantofi, pe care-i asteptam cu nerabdare.
  5. Vedeti prima colectie de genti a lui Alexander Wang pentru Balenciaga, Le Dix, pe Fashion Gone Rogue. Punctul forte al tanarului designer, accesoriile modernizeaza liniile clasice ale istoriei Balenciaga.
  6. Christopher Kane si-a numit primul CEO, Alexandre de Brettes, dupa cumpararea brandului britanic de catre Kering (fostul PPR). Pentru Kane si sora sa, partenerul sau in afaceri, este un pas spre o mai buna comunicare a creativitatii brandului, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  7. Brandul scandinav, BikBok, a lansat prima din trei colectii in colaborare cu surorile Olsen, descoperim pe Honestlywtf. Combinatiile intre sifon de matase si angora sau geci de piele si lana ne-a atras sa vedem toate imaginile colectiei aici.
    (foto: sursele citate)
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here