Rasfoit de BAZAAR 05.01.2014

0
72
  1. Karen Elson este ultima invitata speciala a lui Jason Wu pentru campania sa de primavara. Ca in ultimele doua campanii, Wu le-a invitat pe modele ca Stephanie Seymour sau Christy Turlington sa ia un pranz special la unul din restaurantele celebre din New York, Indochine, vedem pe Fashionista.
  2. Kirsten Dunst este noul ambasador L’Oreal Professionel, dupa cum  descoperim pe Telegraph. La a doua colaborarea cu L’Oreal, Kirsten va profita mai mult de buclele sale, fiind un contract pentru produse de styling.
  3. Cara Delevingne se imprieteneste cu animalele pe platoul ultimei campanii Mulberry, fotografiata, ca in ultimii ani, de Tim Walker, aflam de pe Fashionista.
  4. Christy Turlington ne arata cum transformi o vedere banala la marginea soselei, intr-o campanie Missoni de succes, descoperim pe FGR.
  5. Ultima reprezentanta Chanel, ce se alatura colegelor sale Blake Lively sau Nicole Kidman, este Kirsten Stewart, dupa cum citim pe Harper’s BAZAAR.
  6. Vedem o latura romantica a lui Rosie Huntigton Whiteley dezvaluita pentru colectia sa de lenjerie intima pentru Marks & Spencer, descoperim pe Telegraph.
  7. Prezentarea casei Vionnet, din cadrul Haute Couture Fashion Week de la sfarsitul lunii, va fi condimentata de inovatorul Hussein Chalayan, care a fost cooptat pentru o colaborare, aflam de pe Fashionista.
    (foto:Imaxtree si site-urile citate) 
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here