Rasfoit de BAZAAR 05.05.2013

0
72
  1. Estee Lauder a lansat o colectie delicioasa inspirata de Mad Men.
  2. Jacquelyn Jablonski se alatura cauzei Autism Cares si ne impastaseste lupta fratelui sau cu autismul, in speranta de a strange fonduri  pentru aceatsa problema mondiala. Descoperim pe Models.
  3. Leonardo din Caprio organizeaza o licitatie de arta contemporana, in parteneriat cu Christie,pe 8 mai. Fondurile stranse vor fi redirectionate catre conservarea biosferei. Citit pe Artmark.
  4. Alber Elbaz si-a dezvalui mult asteptata colectie limitata cu Lancome, numita Hypnose Show. Mascara hipnotizanta va fi disponibila in magazine din 15 iunie, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  5. Gucci planuieste sa reinvie Richard Ginori, istoricul producator de portelanuri printr-o linie atasata brandului. Aflat de pe NYTimes.
  6. Goop, sau mai bine zis Gwyneth Paltrow, se asocieaza cu designerul californian Clare Vivier pentru o colectie limitata de accesorii de casa si garderoba, personalizabile cu initale.
  7. Ca si anul trecut J. Crew ii provoaca pe finalistii CFDA, The Elder Statesman, Tabitha Simmons si Jennifer Meyer, sa realizeze cate o mini-colectie, ce va fi disponibila din 22 mai. Aflat de pe Fashionista.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here