Rasfoit de BAZAAR 05.08.2012

0
77

Subiecte mai serioase sunt in discutie azi la Rasfoit de BAZAAR, de la avertismentul Miucciei Prada despre moda italiana pana la discutia despre online in moda. Insa caldura lui Tavi Gevinson, cantecul Azealiei Banks si aripile virtuale Hermès pondereaza dispozitia.

1. Moda italiana este in pericol de a deveni de categoria B, a declarat Miuccia Prada publicatiei La Repubblica, daca brandurile de lux vor fi in continuare vandute strainilor, aflam de pe Fashionista. Motivul: moda se muta intotdeauna unde se afla cei mai buni, iar imaginea Italiei este aceea a unui loc lipsit de resurse, oameni si energie.

2. Azealia Banks, rapperita din Harlem, este noua fata Alexander Wang. Dupa ce a insotit-o pe covorul rosu de la Balul Met si i-a folosit piesa ‘212’ in campania de primavara-vara 2012, acum a transformat-o in imaginea T by Alexander Wang. Video-ul filmat de Dan Jackson, cel care i-a surprins si pe Die Antwoord sezonul trecut, are o energie si o efervescenta specifice autorului. Aflat de pe BAZAAR Australia.

[youtube 1NnbZjpU_Qg 600]

3. Odata cu lansarea livrarilor la nivel international, J.Crew i-a trimis pe bloggerii Garance Doré si Scott Schuman in opt orase din lume pentru a surprinde cum se poarta pe strada J. Crew. Noua ne-a placut mai ales Sven Schuman din Berlin, fondatorul The Talks, care poarta cu naturalete cardiganul favorit. Vedeti si restul tastemaker-ilor alesi pe J. Crew.

(foto: J.Crew)

4. São Paulo Fashion Week si-a lasat amprenta pe calendarul modei. Desi evenimentul exista din 1996, moda braziliana parea importata din Europa, si doar nume ca Gisele Bundchen, Ana Claudia Michels si Isabeli Fontana marcau Brazilia pe harta modei. In 2012 insa, 100.000 de participanti si energia designerilor noi atrag tot mai multa atentie si notorietate, dupa cum se vede si in video-ul  de mai jos:

[vimeo 37960058 600]

(sursa: ExecDigital)

5. Tavi Gevinson a crescut sub ochii internautilor si este, in continuare, reprezentanta generatiei sale. Cu o seara inainte sa plece in turul de promovare a revistei online Rookie, ce va avea un album tiparit anual incepand cu septembrie, a stat de vorba cu  NYTimes. Parul albastru s-a transformat in blond si vedem o fata careia nu-i e frica sa-si dezvaluie starile si simtul natural pentru moda.

(foto: NYTimes)

6. Care mai este rolul Saptamanilor modei in era digitala? Acesta a fost subiectul unei dezbateri organizate de Fashion GPS. Intr-o epoca in care majoritatea prezentarilor sunt transmise live si singurul fotograf care mai foloseste film e Bill Cunningham, ce rost mai are evenimentul organizat dupa un model arhaic? Cititi parerile pro si contra pe Style.com

7.Vizitati noul site Hermès pentru o experienta amuzanta si relaxanta, ce va incurajeaza sa zburati cu aripi desenate si sa va amintiti de lucrurile mici si deseori uitate.

(foto: Hermès)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here