Rasfoit de BAZAAR 06.10.2013

0
23
  1. Talentatul tanar designer J.W. Anderson va fi directorul de creatie al brandului spaniol Loewe, axat pe marochinarie. Grupul LVMH a cumparat si actiuni in brandul J.W. Anderson, citim pe BoF
  2. Dupa multe speculatii si asteptari, Marco Zanini, cel care a dat un suflu nou brandului Rochas, se indreapta spre Schiaparelli. Prima sa colectie va fi prezentata in timpul Saptamanii haute couture, aflam de pe Fashionista.
  3. Proenza Schouler va lansa in aceasta primavara o linie de beauty in colaborare cu MAC, descoperim de pe Style. Desi ei lucreaza impreuna pentru lookurile de podium inca de la primele prezentari, aceasta este prima colaborare care va fi disponibila si clientelor brandului. 
  4. Kering, fostul PPR,  a anuntat o investitie minora in Joseph Altuzarra, un tanar designer tot mai des pomenit de lumea modei, citim pe TheCut.
  5. David Bowie va fi starul din ultimul film Louis Vuitton imaginat pentru L’Invitation au Voyage, citim pe WWD.
  6. Kenzo a creat o pochette ce se joaca cu imprimeuri colorate pentru ultima tableta Google Nexus. Creatia in editie limitata este disponibila pe shop-ul lor online la pretul de 85 euro.
  7. Ultima dintre asocierile in cadrul LVMH este cea cu designerul britanic de accesorii Nicholas Kirkwood, aflam de pe Fashionista. Parteneriatul va insemna mai multa expunere si mai multe magazine.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here