Rasfoit de BAZAAR 06.12.2012

0
21

1. Ralph Rucci, primul designer american invitat, dupa 50 de ani de pauza, sa-si arate colectiile in cadrul Haute Couture Fashion Week, isi exploreaza toate valentele artistice, in noua sa expozitie. Ralph Rucci: Ascension inseamna 30 de picturi ce folosesc diverse media, inclusiv textil, expuse in cadrul muzeului din San Francisco. Ralph spune, dupa cum citim pe Harper’s BAZAAR, ca munca lui de acum incolo e imbinarea celor doua arte pe care le stapaneste.

(foto: Harper’s BAZAAR)

2. Giorgio Armani si Sean Penn si-au unit fortele in scopuri caritabile, mai exact intr-o campanie de un an pentru fundatia lui Sean Penn, J/P Haitian Relief Organization. Desi Giorgio Armani e deseori in spatele camerei, pentru aceasta cauza a acceptat sa faca parte din imaginea campaniei, dupa cum citim pe Telegraph.

(foto: Telegraph)

3. Cititi un interviu cu Nicholas Kirkwood, regele colaborarilor pantofilor fantezie, pe Telegraph. Aflati despre noua lui colectie de incaltaminte barbateasca, care ii va ajuta si propria garderoba probabil, despre personalitatile pe care le admira cel mai mult si ultima colaborare cu lichiorul Chambord.

(foto: Telegraph)

4. Ne plac creatiile din lumea plina de nimfe a lui James Jean, ilustrator de comic-uri, introdus in lumea modei prin colectia de primavara din 2007 de la Prada. Acum, impreuna cu retailerul de lux Lane Crawford, James Jean a creat o colectie de esarfe si ale mici accesorii sumbre, elegante si feerice, disponibila exclusiv online, dupa cum aflam de pe Style. Ideale pentru cand ai nevoie sa-ti amintesti ca magia exista peste tot!

(foto: Style)

5. Levi Strauss a rectionat imediat dupa publicarea raportului Greenpeace, care analiza toxinele din hainele pe care le purtam. Desi Levi Strauss era pe unul dintre primele locuri in folosirea chimicalelor nocive, de pe WWD aflam ca isi vor accelera procesul de detoxifiere si transparenta a brandului, si chiar si-au propus sa fie lideri in initiativele de mediu. O initiativa de apreciat, pentru ca ne dorim sa fim stilate, fara sa daunam mediului.

(foto: Greenpeace)

6. L’Wren Scott este un nume sonor in moda, a combinat munca si dragostea prin costumele pentru ultimul tur al lui Mick Jagger, si, mai nou, isi lanseaza propriul parfum. Inainte de toate astea a fost cel mai de succes stilist din Los Angeles, reusind sa creeze imaginea ideala pentru parfumul lui Elizabeth Taylor, White Diamonds. Cititi mai multe pe NYTimes.

(foto: NYTimes)

7. Sarah Burton, care tocmai este insarcinata, a marturisit amuzata ca i-ar face placere sa creeze pentru Kate Middleton in timpul sarcinii. Pentru ca cine altcineva intelege nevoile hainelor de maternitate decat o viitoare mama? Si, dupa succesul adus de rochia de mireasa conceputa de Sarah Burton, aceasta mica marturisire, aflata de pe Fashionista, probabil va lansa o colaborare benefica pentru moda de maternitate.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here