Rasfoit de BAZAAR 07.07.2013

0
115
  1. Natalia Vodianova se intoarce la Guerlain pentru ultima colectie de cosmetice Voilette de Madame, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  2. Expozitia dedicata lui Amy Winehouse, deschisa la Muzeul Evreiesc din Camden, aduce in lumina viata de familie a cantaretei. Relatia  speciala cu bunica sa e prezentata prin fotografii ale bunicii din tinerete si omagiul stilistic adus de Amy in timpul vietii ei. Citim pe Telegraph.
  3. Penelope Cruz este transformata pentru campania Loewe Handbags, descoperim pe RduJour.
  4. Bulgari a lansat Diva Collection in cadrul Saptamanii modei haute couture. Imaginea colectiei de bijuterii, genti si accesorii este Carla Bruny Sarkozy, dupa cum vedem pe Fashionologie.
  5. Carphone Warehouse ne introduce in spatele procesului de design pentru ultima lor colectie de accesorii, conceputa de Kate Moss. Kate s-a inspirat din tatuajul sau de pe mana dreapta, o ancora, ce a devenit logo-ul ei, pentru colectia de huse de mobil, citim pe Telegraph.
  6. G Star Raw personalizeaza o noua editie a iconicului aparat de fotografiat Leica, seria D-Lux 6. Tips & tricks de fotografie puteti afla direct de la maestrul experimentelor foto, Anton Corbijn, pe site-ul G-Star Raw.
  7. Pe Refinery29 citim un interviu cu Olivia Palermo. Mignona povesteste cum se pregateste pentru covorul rosu si ne dezvaluie mici secrete de stil.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here