Rasfoit de BAZAAR 08.09.2013

0
101

1. Kate Moss si Naomi Campbell reimagineaza pantoful sport Stan Smith, un clasic al Adidas. In numele organzatiei non-profit Platform 6, cele doua au creat compozitii artistice ce vor fi vandute in scopuri caritabile, aflam de pe Telegraph.

2. Cole Haan, brand nascut in 1928, isi sarbatoreste aniversarea cu celebritati nascute chiar in 1928. Elliott Erwitt, Jim Lovell si Maya Angelou sunt incaltati in cele mai indraznete creatii,  dupa cum vedem pe WWD.

3. Muzeul Metropolitan a anuntat tema urmatoarei expozitii si este in directia opusa punk-ului. O noua perspectiva asupra creatiei lui Charles James, primul couturier american, considerat un maestru al structurii, este elaborata in aceasta perioada, dupa cum aflam de pe Fashionista.

4. Gwyneth Paltrow si Stella McCartney pregatesc o colaborare ce va fi lansata luna aceasta pe site-ul de lifestyle al actritei, Goop, aflam de pe Style.

5. McQueen si arta sunt strans legate, asa ca decizia brandului de a sprijini targul de arta Frieze din Londra este potrivita filosofiei sale, dupa cum citim pe Harper’s BAZAAR.

6. Opening Ceremony a creat tinutele consultantelor in frumusete Estee Lauder din toata lumea. Peste 15.000 de consultanti din intreaga lume vor purta creatiile lui Humberto Leon si Carol Lim, citim pe WWD.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here