Rasfoit de BAZAAR 08.12.2013

0
119
  1. Diane von Furstenberg si modelul/ DJ Harley Viera Newton s-au amuzand creand o editie limitata de accesorii inspirata de pisici negre. Castile si clutch-ul sunt deja disponibile pe DVF.com.
  2. Alicia Keys colaboreaza cu Kiehl pentru a promova lupta impotriva SIDA, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Midnight Recovery Concentrate, produsul cel mai cautat de la Kiehl, va avea o editie speciala, vanduta doar in scopuri caritabile.
  3. Kate Moss, Harry Styles si Christopher Kane au luat marile premii in cadrul British Fashion Awards, aflam de pe Telegraph.
  4. Ne fascineaza culorile din colectia de makeup Chanel pentru Craciun, Nuit Infinite, dar si filmul de prezentare de mai jos:
    [youtube V1qZTmvDpdg 600]
  5. Christie’s organizeaza o licitatie speciala cu bijuterii antice. Vintage in adevaratul sens al cuvantului, unele dintre bijuterii dateaza din anul 300 i.e.n., insa sunt mai moderne ca niciodata, dupa cum vedem pe Refinery 29.
  6. Stephen Jones isi incearca concepe mai mult decat palarii pentru Barbie. Palarierul a creat tinute de Craciun dramatice pentru frumoasa papusa, toate tinutele avand un accesoriu capilar impresionant, dupa cum vedem pe Telegraph.
  7. Alexa Chung, englezoaica ce fascineaza prin personalitatea si stilul sau, este imaginea Longchamp in primavara aceasta, dupa cum vedem pe RduJour.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here