Rasfoit de BAZAAR 09.03.2014

0
17
  1. Opening Ceremony a colaborat cu fundatia René Magritte pentru a crea o colectie moderna imprimata cu tablourile pictorului belgian, vedem pe Opening Ceremony.
  2. Maestrii ai make-up-ului natural Jack McCollough si Lazaro Hernandez de la Proenza Schouler au creat o colectie in editie limitata pentru M.A.C, vedem pe CoF.
  3. Vivienne Westwood salveaza Arcticul cu ajutorul Greenpeace-ului si a prietenilor vedeta precum George Clooney, Terry Gilliams, Chris Martin sau Georgia May Jagger prin tricouri ce inspira la revolutie, vedem pe The Guardian.
  4. Mario Testino a creat o serie spontana de fotografii pe Instagram in care modelele cu care lucreaza in acel moment pozeaza in prosoape, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  5. David Bailey a petrecut un an perfectionand grafica pentru primele creatii vestimentare decorate cu celebrele sale portrete, vedem pe High Snobiety.
  6. Dree Hemingway va fi imaginea Cole Haan, iar contractul implica si o colaborare de design de incaltaminte si genti, citim pe Fashionista
  7. Charlotte Olympia si-a facut un renume din designurile sale fantastice și jucause. Insa, sezonul acesta apeleaza si la latura practica a doritoarelor de accesorii cu atitudine, lansand doua linii de inspiratie retro, perfecte pentru birou, citim pe WWD.
Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here