Rasfoit de BAZAAR 09.11.2014

0
31
  1. Leica a invitat artistul Stickyline sa creeze o instalatie cu ajutorul ultimului model Leica T, iar rezultatul este impresionant vizual : o balena ucigasa de 3 m, realizata din fotografii nocturne, vedem pe Buro247.
  2. Din 15 noiembrie va fi disponibila in magazine colectia Mary Katrantzou pentru Adidas, caracterizata de culori vii in materiale high tech, vedem pe Style.
  3. Marco Zanini paraseste casa Schiaparelli dupa numai doua sezoane couture. Declaratia oficiala, descoperita pe NYTimes, tradeaza o neprotrivire in viziuni despre directia casei.
  4. Moda este un stil de viata, dupa cum vedem si cu lansarea de la targul auto din Paris a Jaguarului XE conceput de Stella McCartney, vedem pe Buro247.
  5. Brandul Paul Poiret, un nume echivalent cu epoca de glorie a modei, alaturi de Schiaparelli si Chanel, este de vanzare. Licitatia online, neobisnuita pentru un nume atat de sonor, se va incheia pe 14 noiembrie, insa noi vom sti mai multe abia la sfarsitul anului, aflam de pe PaulPoiret.
  6. Ann Demeuleemeester s-a retras din moda de un an, insa s-a ocupat de un alt fel de proiect creativ: un volum atent editat care-i prezinta estetica, vedem pe Rizzoli.
  7. Trendul atletic castiga teren: Beyonce va lansa o linie de imbracaminte atletica in colaborare cu Topshop, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here