Rasfoit de BAZAAR 09.12.2012

0
48

Saptamana aceasta citeste un interviu cu designerul de pantofi Charlotte Olympia, afla mai multe despre nepotul lui Richard Avedon, care e la inceputul carierei sale de fotograf si delecteaza-te cu Objects Nomades, colectia de obiecte de calatorie lansata de Louis Vuitton, dar si o noua aditie la seria Lady Dior. 

1. Charlotte Dellal a primit premiul Designerul Anului in cadrul premiilor Footwear News, pentru succesul fulminant pe care-l are brandul ei Charlotte Olympia. Pantofii ei indrazneti si amuzanti cu multi fani celebri, au fost doar inceputul pentru Olympia, acum e cunoscuta si pentru gentile clutch si alte accesorii. Cititi un interviu cu Dellal, chiar dupa decernare pe Style.

(foto: Style)

 2. Michael Avedon este nepotul lui Richard Avedon si, la cei 21 de ani ai sai, are deja un portofoliu plin de celebritati, o declaratie promitatoare a unei cariere de succes. Aflati cum a ajuns sa descopere fotografia pe cont propriu, pe NYTimes.

(foto: Michael Avedon, NYTimes)

3. Louis Vuitton a lansat colectia Objects Nomades, ce isi trage inspiratia din istoria si specializarea companiei, si exploreaza mobilierul de calatorie.  Colectia contine de la un hamac din piele, un sezlong de plaja pliabil pana la perna de calatorie si bidon de apa, toate la limita intre design si functionalitate, aflam de pe Trendland.

(foto: Trendland)

 4. De pe Business of Fashion citim o introspectie in opera curatorului Olliver Saillard, care, prin intermediul Muzeului Galliera din Paris, a reusit sa inoveze  formatul in care este prezentata istoria modei. Ultima sa initiativa, scurt metrajul The Impossible Wardrobe, impreuna cu performance-ul Tildei Swinton de a purta pe brate hainele istorice ale muzeului de-a lungul unui podium, a avut cel mai mare succes de pana acum.

(foto:BoF)

 5. Ultimul documentar din seria Lady Dior sugereaza ca Marion Cotillard a conceput o geanta, inspirata fiind de ce iubeste ea la Dior. Geanta are linii clasice si discrete, fara a pierde din modernitate. Puteti vedea intreaga serie din Lady Dior pe Harper’s BAZAAR.

[youtube 3yEL7z5tosg 600]

6. Chopard a lansat ultima lor colectie de Haute Joaillerie, printr-o petrecere ce ar fi fost pe placul celei ce ainspirat colectia, Marilyn Monroe. Uma Thurman a fost invitata de onoare si s-a arat incantata de fotografiile dezvaluite in premiera, cat si de colectia de bijuterii. Vazut pe Style.

(foto: Style)

 7. Karl Lagerfeld va concepe patru colectii pentru brandul brazilian Melissa, cunoscut pentru pantofii transparenti din plastic elastic, dar si pentru numeroasele colaborari cu designeri de moda. Inainte de Karl, au creat fantezii din plastic Vivienne Westwood, Jason Wu, Gareth Pugh si Jean Paul Gaultier, dupa cum citim pe Harper’s BAZAAR Australia.

(foto:Harper’s BAZAAR)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here