Rasfoit de BAZAAR 10.03.2013

0
102

Saptamana aceasta aflam detalii despre lansarea noului album al lui David Bowie, citim secretele parfumate ale lui Gwyneth Paltrow, dar si inspiratia Ditei von Teese pentru noua ei colectie de lenjerie.

1. In ultimul videoclip, David Bowie isi respecta statutul de style icon cu un plover Pringle, un trench McQueen si o jacheta Saint Laurent. Insa impreuna cu Paul Smith a anuntat o colaborare ce va incepe cu tricourile pentru noul sau album The Next Day, aflam de pe Style.

(foto: Style)

2. Gwyneth Paltrow ne dezvaluie dragostea ei pentru parfumuri, are o colectie de 50 de sticlute parfumate, foloseste un miros anume pentru fiecare seara, la fel ca o garderoba, si isi parfumeaza baia cu flori de crin. Cititi pe Telegraph cum vede viata prin ce parfum alege si alte secrete.

(foto: Telegraph)

3. Isabeli Fontana este noul ambasador L’Oreal in Brazilia si America Latina, aflam de pe Fashion Gone Rogue. Frumoasa brazilianca isi va incepe rolul de ambasador cu produse de ingrijire a parului, din aprilie.

(foto:Fashion Gone Rogue)

4. TOMS si Charlize Theron au creat o espadrila clasica brodata cu logo-ul fundatiei Africa Outreach, a carei vanzare ajuta la finantarea preventiei virusului HIV.  In plus, la fiecare pereche de espadrile vanduta, un copil din Africa va fi incaltat, adica One for one.

(foto: Africa Outreach)

5. Karen Walker isi promoveaza ultima colectie de ochelari de soare printr-o campanie Advanced Style. Vezi mai multe imagini pe Harper’s BAZAAR.

(foto:Harper’s BAZAAR)

6. Dita von Teese isi lanseaza pe 23 aprilie un parfum si o colectie de lenjerie, infuzate cu nostalgia retro ce o caracterizeaza. Cititi un interviu pe Harper’s BAZAAR in care vei afla care a fost inspiratia din spatele parfumului sau lenjeriei.

7. Urmarit-o pe Kate Winslet intr- un sneak peek de la filmarea campaniei Lancôme pentru noul Rénergie Lift Multi-Action Reviva-Concentrate:

[youtube SPguccF73Bo 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here