Rasfoit de BAZAAR 10.11.2013

0
72
  1. In cadrul ultimei campanii Belstaff, Andreea Diaconu este personajul feminin din trupa de motociclisti din care face parte si David Beckham, vedem pe Fashionista.
  2. Pentru ca istoria cuplului Jane Birkin si Serge Gainsbourg este una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste, editura Taschen ne dezvaluie un album de familie compus din fotografiile lui Andrew Birkin, fratele actritei.
  3. Bijuteriile iconicei pariziene Helene Rochas, printre care si creatii René Boivin, precum brosa tigru de mai jos, sau Van Cleef & Arpels, vor fi licitate la Christie’s pe 12 noiembrie, aflam de pe The JewelleryEditor.
  4. Roksanda Ilincic a fost aleasa printre mentorii Triumph pentru initiativa Support Women in the Making, aflam de pe Telegraph.
  5. Shala Monroque vorbeste despre femeia Dior, care pentru ea este o prezenta sofisticata si o curajoasa Bond girl, vedem pe The Coveteur.
  6. Gwyneth Paltrow omagiaza stilul definit de Farrah Fawcett in anii ’70, pentru noua campanie Max Factor, aflam de pe Telegraph.
  7. Cara Delevingne va juca unul dintre rolurile principale din The Face of an Angel, noul film al lui Michael Winterbottom, citim pe Harper’s BAZAAR.

(foto: sursele citate)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here