Rasfoit de BAZAAR 12.01.2014

0
102
  1. David Beckham a conceput o colectie de haine pentru copii pentru H&M. Intitulata Mini Me, colectia include haine de corp din linia Bodywear pe care a reprezentat-o anterior fotbalistul. Citit pe Harper’s BAZAAR.
  2. Jessica Chastain incepe noul an cu o campanie YSL beauty pentru parfumul Manifesto L’Eclat, fotografiata de Mert & Marcus. Descoperit pe Fashionista.
  3. Sora mai mica a lui Kate Moss, Lottie, tocmai a semnat un contract cu Storm Models. La doar 16 ani, tanara pare ca ii va calca pe urme lui Kate. Vazut pe Harper’s BAZAAR.
  4. Fashion Fairytale Memoirs este o colectie ingenioasa de trei biografii de designeri transformate in povesti, ilustrata chiar de eroii principali: Diane von Furstenberg, Manolo Blahník si Christian Lacroix. Disponibil pe Net-a-Porter.
  5. La 60 de ani, Kim Basinger s-a alaturat fiicei sale, Ireland, ca model al agentiei IMG Models. Aflat de pe Huffington Post.
  6. Povestea fondatorului Tiffany&Co, Charles Lewis Tiffany, va fi subiectului unui documentar realizat la Hollywood si planuit pentru 2015. Citit pe Fashion Times.
  7. Goga Ashkenazi, directorul creativ de la Vionnet, lanseaza o noua geanta, denumita Mosaic pentru ca se poate compune in diverse combinatii prin piese intersanjabile. Vazut de WWD.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here