Rasfoit de BAZAAR 12.01.2014

0
5
  1. David Beckham a conceput o colectie de haine pentru copii pentru H&M. Intitulata Mini Me, colectia include haine de corp din linia Bodywear pe care a reprezentat-o anterior fotbalistul. Citit pe Harper’s BAZAAR.
  2. Jessica Chastain incepe noul an cu o campanie YSL beauty pentru parfumul Manifesto L’Eclat, fotografiata de Mert & Marcus. Descoperit pe Fashionista.
  3. Sora mai mica a lui Kate Moss, Lottie, tocmai a semnat un contract cu Storm Models. La doar 16 ani, tanara pare ca ii va calca pe urme lui Kate. Vazut pe Harper’s BAZAAR.
  4. Fashion Fairytale Memoirs este o colectie ingenioasa de trei biografii de designeri transformate in povesti, ilustrata chiar de eroii principali: Diane von Furstenberg, Manolo Blahník si Christian Lacroix. Disponibil pe Net-a-Porter.
  5. La 60 de ani, Kim Basinger s-a alaturat fiicei sale, Ireland, ca model al agentiei IMG Models. Aflat de pe Huffington Post.
  6. Povestea fondatorului Tiffany&Co, Charles Lewis Tiffany, va fi subiectului unui documentar realizat la Hollywood si planuit pentru 2015. Citit pe Fashion Times.
  7. Goga Ashkenazi, directorul creativ de la Vionnet, lanseaza o noua geanta, denumita Mosaic pentru ca se poate compune in diverse combinatii prin piese intersanjabile. Vazut de WWD.
Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here