Rasfoit de BAZAAR 12.05.2013

0
105

Cititi ultimele stiri din moda rasfoite de BAZAAR. Printre altele, saptamana aceasta aflam ca designerii de moda isi incearca imaginatia si in designul de interior – atat Hedi Slimane, cat si Roksanda Ilincic.

  1. Noua campanie Secret Garden de la Dior o are in prim plan pe Daria Strokous. Inez&Vinoodh au creat un cadru misterios, in padurea Petit Trianon, potrivit cu atmosfera colectiei lui Raf Simons. Vazut pe Fashion Gone Rogue

  2. Colectia de toamna a retailerului Target va fi din nou o colaborare, de data aceasta cu 3.1 Philip Lim. Pe 15 septembrie va fi disponibila online colectia ce include haine si accesorii.
  3. Hedi Slimane o alege pe Freja Beha Erichsen pentru noua campanie Saint Laurent. In paralel cu frumoasa rebela sunt imagini din noul flagship Saint Laurent de pe Avenue Montaigne, conceput chiar de designer in spiritul art deco. Aflat de pe Harper’s BAZAAR.
  4. Mana lui Terry Richardson este starul neasteptat al campaniei de accesorii Valentino, inspirate de trendul punk . O asociere neobisnuita, menita sa atraga atentia.
  5. Amanda Seyfried  este irezistibila in reclama pentru noul parfum Givenchy.
    [youtube vjUyZQaYNLA 600]
  6. Roksanda Ilincic impreuna cu Nick Knight vor crea o varianta actualizata a casei Barbie, aflam de pe Showstudio. Suntem foarte curiosi ce interior va alimenta visele noii generatii, mai ales avand in vedere experienta in arhitectura a Roksandei.
  7. Proenza Schouler i-a imbracat pe cei de la Deerhunter pentru promovarea noului lor album Monomania. Vazut pe Style.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here