Rasfoit de BAZAAR 12.05.2014

0
38
  1. Tommy Hilfiger a fost desemnat mentorul de anul acesta pentru Designer for Tomorrow, vedem pe site-ul competitiei. Stella McCartney a fost mentorul de anul trecut alaturi de care Ioana Ciolacu, castigatoarea, a petrecut un an de indrumare.
  2. Acum 20 de ani Christy Turlington intruchipa parfumul Calvin Klein. Revine la fel de frumoasa  in primavara aceasta, insa de aceasta data alaturi de sotul sau actorul Ed Burns, vedem pe Modelinia.
  3. Noua colectie de tricouri realizate in colaborare de Gap si Visionaire glorifica soarele intr-un mod inedit.  Cu ajutorul culorilor fotosensibile tricourl prinde culoare pe masura ce se incalzeste vremea, vedem pe Style.
  4. Bergdorf Goodman aduc un omagiu coutourier-ului Charles James, celebrat si in cadrul Galei Met, vedem pe site-ul magazinului.
  5. Dree Hemingway este vedeta ultimei campanii Tamara Melon. Nepoata celebrului scriitor devine o  vedeta rebela ca in zilele din Studio 54, aratand perfect in fiecare instantaneu, vedem pe Rue du Jour.
  6. Diane von Furstenberg va avea propriul reality show, The DVF Project,  creat in colaborare cu E!, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Concurentii vor candida pentru un pozitia de Global Brand Ambassador al DVF si vor trebui sa treac probe dure.
  7. O surpriza de vara vine de la Kate Hudson ce a creat o colectie de ochelari de soare sic in colaborare cu Chrome Hearts, vedem pe CoF.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here