Rasfoit de BAZAAR 12.08.2012

0
122

Saptamana aceasta a inceput cu vestea trista ca Anna Piaggi nu mai este printre noi, insa a continuat cu expozitia lui Peter Lindbergh si revenirea frumoasei Laetitia Casta.

1. Anna Piaggi, cunoscuta pentru abilitatea de a recunoaste viitoarele trenduri, dar si pentru incantatorul ei stil extravagant, a murit la 81 de ani in apartamentul ei din Milano. Avea cele mai vaste cunostinte despre moda si istoria modei, motiv pentru care a fost supranumita „the walking museum”. Garderoba ei, ce continea piese vechi de 200 de ani, sustinea cu multa culoare cunostintele ei. Cititi pe NYTimes o retrospectiva a carierei sale.

(foto: Style)

2. Gwyneth Paltrow este noua imagine a parfumului Boss Nuit pour Femme, de la Hugo Boss. Prezenta ei eleganta pe covorul rosu a facut-o candidata ideala pentru un parfum inspirat de iconica little black dress, aflam de pe EOnline.

3. In noiembrie, Rizzoli va lansa o carte dedicata carierei de 20 de ani in modelling a lui Kate Moss. Jefferson Hack a ajutat-o pe Moss sa aleaga dintre pozele facute de-a lungul timpului de personalitati precum Hedi Slimane, Juergen Teller, Terry Richardson si Mario Testino. Cartea va include prima serie de imagini purtand semnatura lui Corinne Day si campania iconica pentru Calvin Klein, ne spune Fashionologie.

4. Jil Sander nu isi va prezenta colectia in cadrul Saptamanii modei, ci independent. De pe Fashionista aflam ca motivul pentru care creatoarea proaspat revenita la brandul sau omonim a ales sa nu participe este acela ca „in moda trebuie sa incalci regulile”.

5. O expozitie Peter Lindbergh, intitulata The Known and the Unknown, va fi deschisa la Milano intre 7 septembrie si 4 noiembrie. Partea cunoscuta din titlu se refera la lucrari publicate deja, inclusiv fotografii pentru Harper’s BAZAAR. Latura inedita o va avea pe Milla Jovovich in rolul principal, in imagini inspirate de science-fiction. Mai multe pe BAZAAR UK.

6. Pretty Green este linia de haine barbatesti a lui Liam Gallagher, iar anul acesta el este imaginea propriului brand, infiintat in 2009. Aflat de pe FashionBeyondFashion.

(foto: FashionBeyondFashion

 7.  Dolce & Gabbana a ales sa colaboreze cu femei voluptoase pentru cea mai recenta campanie, in care Scarlett Johansson, Felicity Jones si Monica Bellucci intruchipeaza italiene de familie veche. Iar acum, Fashionista ne spune ca imaginea noului parfum al casei, Pour Femme, va fi Laetitia Casta, la a carei revenire speram sa asistam.

(foto: Fashionista)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here