Rasfoit de BAZAAR 12.08.2013

0
73
  1. In ton cu spiritul vesel ce-i caracterizeaza linia, Marc Jacobs isi lanseaza linia de cosmetice in exclusivitate cu Sephora, aflam de pe FGR.
  2. Imaginile ce vor insoti editia din septembrie a Saptamanii modei din Londra vor porni de la creatia lui Nicholas Kirkwood. Designerul de accesorii este al doilea care se implica in linia vizuala a evenimentului, urmandu-l pe Manolo Blahnik, citim pe Telegraph.
  3. Cititi un interviu pe Harper’s BAZAAR despre cum reinterpreteaza Amélie Gillier sicul relaxat pentru Comptoir des Cotonniers, folosind pentru acel je ne sais quoi al stilului francez.
  4. Tot in domeniul frumusetii se va lansa si Jason Wu, cu o colectie capsula in colaborare cu Lancôme, aflam de pe Refinery 29.
  5. Karlie Kloss este imaginea ultimei campanii fantastice Animale, si ne place atmosfera de printesa Bali in desertul magic, pe care o descoperim pe FGR.
  6. Katie Holmes a ales sa se alature legendarei linii Bobbi Brown pentru a se lansa in domeniul frumusetii. Setul Bobbi& Katie Collection include un set de pensule, o paleta de opt farduri de ochi si doua rujuri, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  7. Pe Models descoperim ultimul editorial Legion ce se concentreaza pe modele noi cu potential, ale caror nume abia le invatam. Diversitatea este punctul forte in aceasta prezentare de personalitati.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here