Rasfoit de BAZAAR 13.10.2013

0
48
  1. Christian Louboutin a lansat o colectie de pantofi nude in cinci nuante diferite. Si, bineinteles, exista o aplicatie, Louboutin Shades, ce te ajuta sa te hotarasti care este nuanta ideala pentru tine. Citit pe Style.
  2. Hermès isi extinde domeniul de activitate cu lansarea a doua biciclete de lux din carbon. Lucrate de mana la producatori locali francezi Hermès promite ca si toate accesoriile din piele vor fi la inaltimea brandului, citim pe WWD.
  3. Lilly Collins este cel mai nou ambasador Lancôme, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Actrita bitanica li se alatura lui Kate Winslet, Emma Watson si Julia Roberts in misiunea lor de frumusete.
  4. Surorile Olsen isi extind imperiul, cumparand o parte din actiunile BeachMint, un brand pentru care au fost designeri colaboratori din 2011, citim pe Style.
  5. Liberty London, cunoscuti pentru jocul lor cu imprimeurile, au creat o colectie speciala de clasici Vans, ce se pot comanda online aici, vedem pe Rue du Jour.
  6. Kate Moss isi reinnoieste colaborarea cu Topshop, dupa o pauza de trei ani. Colaborarea lor a fost de durata si una dintre cele mai de succes de acest gen, citim pe Topshop.

  7. Candice Swanepoel isi foloseste imaginea pentru a promova gentile Bottletop, un proiect ce creeaza oportunitati de munca pentru femei din Brazilia si recicleaza inele de la dozele de aluminiu intr-un mod luxos, vedem pe Telegraph.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here