Rasfoit de BAZAAR 15.07.2012

0
32

Saptamana aceasta am avut parte de dezvaluiri mult asteptate, de la pantofii Louboutin ai Cenusaresei pana la o imagine din primul show haute couture Dolce&Gabbana.

1. Daca ati vazut prezentarea lui Raf Simons pentru Dior, cu siguranta ati remarcat florile ce tapetau peretii. Acum aflam cum anume au fost montate si ingrijite acele flori pentru a-si pastra prospetimea pana la momentul prezentarii. Ne putem doar imagina cum miroseau… Vazut pe Dior.

[youtube 1LNp0tEkTMY 600]

2. Multe fantezii din copilarie vor putea deveni realitate cu pantofii Louboutin ai Cenusaresei. Desi nu sunt din sticla, dupa cum am visat multe dintre noi, sunt la fel de delicati si stralucitori. Asta pentru ca sunt facuti doar din dantela si cristale Swarovski. Aflat de pe Refinery29.

(foto: Refinery29)

3. Unul dintre cele mai ravnite accesorii ale sezonului, esarfa Hermès creata de Hiroshi Sugimoto, este o infuzie de culori proaspete.  Cu ajutorul tehnologiei a putut fi redat degradeul inspirat de apus, cu o fidelitate uimitoare pana si pentru artist, care si-a construit cariera in jurul obsesiei pentru culori. Cititi mai multe pe WallStreetJournal.

(foto: WSJ)

4. Desi Kate Moss nu a aparut in legendarul videoclip Freedom al lui George Michael, ar fi meritat un loc printre supermodele. Iata ca  s-a ivit din nou ocazia, dupa cum ne arata BAZAAR America. Urmariti videoclipul noii piese a lui George Michael, White Light, cu o Kate Moss la fel de captivanta ca intotdeauna.

[youtube kpivRHSwrxk 600]

5. Dolce& Gabbana s-a lansat in haute couture cu o prezentare privata tinuta in Sicilia. Colectia a avut 73 de piese, iar detaliile lucrate de mana au fost facute, in majoritatea lor, de artizani locali. Invitatii au fost rugati sa nu foloseasca mijloace de difuzare a imaginilor (chiar si lista invitatilor este cunoscuta numai pe baza de zvonuri). BAZAAR Australia ne permite sa ne delectam cu o imagine in premiera din colectie, a unei rochii pictate de mana.

 (foto: HarpersBazaar Australia)

6. Iar ca sa ramanem cu o atmosfera de vara relaxata, urmariti filmul cu incantatoarea Kate Bosworth, in care apare discret colectia ei de bijuterii pentru JewelMint. Intitulat Tulum, precum orasul din Mexic in care a fost turnat, filmul abunda in locuri ce te indeamna la plimbare, la inot sau la reverie.

[youtube vjKuqH5Xcik 600]

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here