Rasfoit de BAZAAR 15.12.2013

0
118
  1. Thierry Mugler l-a desemnat pe David Koma drept creative director, in locul lui Nicola Formichetti, aflam de pe Telegraph.
  2. Mango lanseaza Violeta, o linie speciala pentru plus-size, care ne fascineaza cu imagini voluptoase, descoperim pe Refinery 29.
  3. Erykah Badu este noua imagine Givenchy, urmare a admiratiei declarate a lui Riccardo Tisci pentru cantareata, vedem pe Fashion Times.
  4. Suno si Nicholas Kirkwood au creat o editie limitata de botine personalizate, care fac iarna mai amuzanta, aflam de pe Suno.
  5. Stephen Fry si John Galliano colaboreaza pentru costumele ultimei puneri in scena a piesei Ce inseamna sa fii onest, de Oscar Wilde. Colaborarea intre trei personaje excentrice se anunta plina de extravagante, citim pe Refinery 29.
  6. Pierre Hardy reediteaza Colorama  1 si 2, tenisii care au facut istorie, dupa cum aflam de pe contul de Twitter al brandului.
  7. Jonathan Saunders impreuna cu Lyle & Scott au creat o colectie in editie limitata de 28 de tinute, din care ne fascineaza sweatshirt-ul cu mixuri de imprimeuri, vedem pe Harper’s BAZAAR.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here