Rasfoit de BAZAAR 16.02.2014

0
82
  1. Karl Lagerfeld si-a exprimat deseori admiratia pentru creativitatea de la Hyères, iar acum Chanel sprijina a 29-a editie a Festivalul de Moda si Fotografie de la Hyères, aflam de pe The Kinsky. Printre alte sponsorizari ce ajuta festivalul, Chanel ofera sansa castigatorului premiului Première Vision sa-si relizeze cinci tinute in atelierele Chanel, profitand de specialistii in broderie, pene, flori sau pliseuri.
  2. Actorul Chris Pine a fost numit noua imagine Armani Code pentru SS14, datorita carismei si elegantei sale naturale, dupa cum zice chiar Giorgio Armani, vedem pe WWD.
  3. Raf Simons isi confirma obsesia pentru texturi inovatoare, lansand o colectie de textile de design interior in colaborare cu firma daneza Kvadrat, vedem pe WSJ.
  4. Dupa ani de carma creativa Diane von Furstenberg l-a ales pe Michael Herz sa preia cateva din responsabilitatile brandului: directia, promovarea si designul DVF, aflam de pe Fashionista.
  5. Cititi un interviu cu Jonathan Saunders, pe Harper’s BAZAAR, in care vorbeste despre femeia puternica de astazi, care se diferentieaza estetic prin alegerile ce-i arata individualitatea si nu prin a purta o uniforma.
  6. Frantuzoaica Chantal Thomass, specializata in lenjerie, concepe o mini colectie pret a porter pentru Roland Garros. Colectia inspirata de jucatoarea de tenis Suzanne Lenglen si spiritul anilor ’20, va fi disponibila din mai pe durata turneului, citim pe The Slice.
  7. Pharrell Williams a dezvaluit pasiunea sa pentru mediu, prin colaborarea cu G Star Raw. Din august va fi disponibila colectia Raw for the Oceans, realizata din Bionic Yarn, practic plastic reciclat din oceane, aflam de pe Fibre2Fashion.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here