Rasfoit de BAZAAR 17.02.2012

0
97

Saptamana aceasta a fost plina de evenimente, colectii speciale si colaborari intre arte. Relaxati-va si rasfoiti impreuna cu BAZAAR stirile saptamanii:

1. Luvrul si-a deschis somptuoasele porti in premiera pentru o prezentare de moda. Privilegiul i-a fost acordat casei Salvatore Ferragamo, pentru ca a sprijinit expozitia La Sainte Anne, l’ultime chef-d’œuvre de Léonard de Vinci. Catwalkul montat a fost de 120 de metri, cel mai lung de pana acum, iar invitatii au fost delectati nu numai cu o colectie resort ce s-a intrecut in lux si sofisticare, ci si cu expozitia Da Vinci. Mai multe puteti afla de pe NYTimes.

2. Dovada ca putem fi fascinante la orice varsta vine si cu documentarul Advanced Style de Ari Seth Cohen. Pe Fashionista puteti citi un interviu cu creatorul blogului care a facut furori, despre sprijinul online primit pentru a-si realiza documentarul.

3. Alber Elbaz  a lansat pentru Lanvin, in editie limitata, o colectie capsula de accesorii, ce sarbatoreste cei 10 ani de creatie. Intitulata Happy, ea este compusa din 10 seturi, fiecare cu trei accesorii: geanta, pantofi si un colier. Fiecare set exploreaza un element specific lui Elbaz, ca desenele sau bijuteriile. Mai multe pe Fashionologie.

4. Stella McCartney a dat o petrecere in gradina pentru colectia resort de anul acesta. BAZAAR UK descrie atmosfera relaxata: printre standul de limonada si cel de vata de zahar, modelele intruchipau atitudinea casual-cool a colectiei.

5. Kenzo imbraca iPad-ul si iPhone-ul in huse personalizate cu imprimeuri. Puteti vedea modele ce vor fi disponibile pe Kenzo.

6. Jimmy Choo l-a cooptat pe artistul Rob Pruitt pentru a lansa o colectie de accesorii. Elemente din picturile stralucitoare sau in degradeuri ale artistului au fost transformate cu succes in accesorii extravagante. Despre aceasta colaborare dintre moda si arta citim pe BAZAAR UK.

7. Moda si literatura se imbina natural in noile genti editie limitata de la A&V. Pe site-ul lor puteti rasfoi clasicii sau va puteti crea propria geanta-carte.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here