Rasfoit de BAZAAR 17.06.2013

0
90
  1. Nu e de mirare ca vitrina Barneys, dedicata reeditarii primei colectii Proenza Schouler, include lasere, folii miscate de sunet si cerneala vascoasa, ce capata noi forme la fiecare prelingere. Cum altfel sarbatoresti designerii care fac ravagii de 10 ani cu tehnnici inovatoare si asocieri neasteptate?
  2. Dupa rolul din Marele Gatsby, Leonardo DiCaprio se pregateste de o alta provocare istorica, intr-un nou film biografic, despre misteriosul Rasputin, aflam de pe Huffington Post. De-abia asteptam sa vedem garderoba!
  3. Matasea Varanasi din India, tesuta manual prin tehnici ce au trecut testul timpului, este in pericol de disparitie. Insa casa de lux cu preocupari sustenabile Maiyet a cooptat organizatia Nest pentru a construi un loc in care artizanii sa-si poate continua activitatea in siguranta, citim pe Fashionista. Iar prima colectie cu acest material a fost cumparata integral de Barneys.
  4. James Franco dovedeste talente de artist complex, cu noul mural pictat de el pentru promovarea ultimului sau film impreuna cu Seth Rogen, comedia This Is the End. Arta sa este inclusa si in film, nu doar pe peretii Los Angeles-ului, aflam de pe Business Insider
  5. La doar patru luni de cand a nascut, Gisele s-a intors in fata aparatului de fotografiat, pentru propria sa linie de lenjerie Gisele Bündchen Brazilian Intimates, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  6. Dior a dezvaluit ca Robert Pattinson este noua fata a parfumului Dior Homme.
  7. Rick Owens creeaza o colectie de incaltaminte sport, cu specificul sau subversiv, pentru Adidas. De pe WWD aflam ca provocarea face parte din metoda lui de a-si crea un obicei sanatos de alergat.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here